HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 365.

2010.07.28. 17:36 Gabbá

Kerékpározás:

A firenzei rendőrség a doppingszabályok elleni vétség gyanújával hallgatta ki szerda reggel Alessandro Petacchit, aki a vasárnap véget ért francia kerékpáros körversenyen, a Tour de France-on megnyerte a pontversenyt. A Lampre-Farnese olasz kerekese ellen a padovai ügyészség indított eljárást, a doppingszabályok elleni vétség alapos gyanújával, írja honlapján az olasz La Gazzetta dello Sport. A gyanú szerint Petacchi szervezetében a perfluor-karbon (PFC) nevű anyagot mutatták ki, amivel többszörösére lehet növelni a tüdő oxigénfelvevő kapacitását, ráadásul, mivel szinte nyom nélkül szívódik fel a szövetekből, rendszeresen, akár hosszabb ideig is alkalmazható. Az orvostudomány szintetikus vérpótlóként alkalmazza baleseti sérültek, vagy vérszegénységben szenvedők esetében. A kerekes vérében az olasz lap szerint humán albumin vegyületet is kimutattak, ami vérhígító hatású, illetve a PFC hatására némileg megemelkedő hematokrit szintet hivatott csökkenteni. Magáról a kihallgatásról sem a rendőrségről a felesége társaságában távozó Petacchi, sem pedig az ügyvédje, Virgilio Angelini nem mondott semmit az újságíróknak. Annyit azonban így is tudni vélnek az olasz lapok, hogy a Tour pontversenyének megnyeréséért kapott zöld trikó a rendőrségen maradt, illetve hogy nem Petacchi lesz az ügy egyetlen gyanúsítottja, mert hamarosan csapattársát, Lorenzo Bernuccit is meg fogják hallgatni.

Távozik az Asztana csapatától az idény végén Alberto Contador, aki vasárnap harmadik alkalommal nyerte meg a Tour de France kerékpáros körversenyt. A spanyol sztár visszautasította a kazah székhelyű istálló hosszabbítási ajánlatát, és szerdai bejelentése szerint átgondolja a jövő évi lehetőségeit. Az Asztanánál töltött három szezon alatt Contador két Tourt, valamint egy-egy Giro d'Italia- és Vuelta-diadalt aratott.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr772182953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása