HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 406.

2010.09.07. 19:33 Gabbá

Úszás:

A kedvezőtlen időjárás miatt nem sikerült Mányoki Attilának a tervezett 100 km-es hosszútávúszó erőpróba a görögországi Messini-öbölben. A versenyző kedden arról tájékoztatta az MTI-t, hogy 65 km és 19 óra úszás után - még szombat hajnalban - nagyon erős viharba került, nem tudott haladni és saját, valamint a kísérőszemélyzet biztonsága is veszélyben volt. "Sajnos, a természet keresztülhúzta a számításaimat!" - írta Mányoki Attila, aki a magyar tavak átúszásával is hírnevet szerzett. "A táv első harmadát könnyedén és problémák nélkül teljesítettem. Délután öt órakor fordultam a Messini-öböl túlsó oldalán. A visszaúton sem volt semmi probléma. Nagyon jó fizikai és mentális állapotban voltam, mígnem éjszaka két órakor megérkezett a nagyon erős vihar. Nagyon rossz érzés volt úgy elhagyni a tengert, hogy rajtam kívülálló dolog miatt kelljen abbahagyni az úszást. Nagyon bánt, mivel nagyon jó erőben éreztem magam, és szerencsére nem volt semmi izomproblémám, görcsöm az út alatt." Mányoki hozzátette, most már biztosbenne, hogy legközelebb sikerrel fog járni, csak az időjárással kell szerencsésebbnek lennie.

Kerékpározás:

Visszaléptette Andy Schlecket a Saxo-Bank csapat a jelenleg zajló spanyol országúti kerékpáros körversenytől, a Vuelta a Espanától. Bjarne Riis istállója az idei Tour de France második helyezettje mellett Stuart O'Gradyt is hasonlóan büntette, egyikük sem áll már rajthoz a keddi, tizedik szakaszon. A hírek szerint mindkét kerekes alkoholt fogyasztott a viadal egyik estéjén, emiatt kell bűnhődniük. "Elismerem, hogy vétettem a csapat belső szabályzata ellen, mert a vacsora után még elmentem valamit inni. Stuartot és engem ezért küldött haza Bjarne. Ő a főnök, bár a döntést kicsit eltúlzottnak tartom" - idézte a cyclingnews.com Schlecket. A luxemburgi versenyző az éllovas spanyol Igor Antónhoz képest 37:16 perces hátránnyal a 77. helyen állt összetettben, míg az ausztrál O'Grady lemaradása közel másfél órás volt.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr662278551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása