HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 434.

2010.10.05. 19:23 Gabbá

Kézilabda:

Vasárnap a Zvezda Zvenyigorod otthonában megkezdi Bajnokok Ligája-szereplését a Győri Audi ETO KC nőikézilabda-csapata, amely egyik legjobbja, a térdszalag-sérülést szenvedett Simona Spiridon nélkül utazik Oroszországba. A vasárnapi, Ferencváros elleni bajnokin térdszalag-sérülést szenvedett Simona Spiridon, a Győri Audi ETO KC nőikézilabda-csapatának beállósa, így várhatóan többhetes kényszerpihenő vár rá. "A játékos részleges szalagsérülést szenvedett. Jelenleg a legfontosabb, hogy sokat pihenjen, pár hétig sajnos nem áll a vezetőedző és a csapat rendelkezésére" - nyilatkozta Dr. Balogh Péter csapatorvos a klub honlapján. "Orvosi beavatkozásra nem került sor, egy alapos MRI-vizsgálattal állapítottuk meg a sérülés fokát. A játékos komplex rehabilitációs kezeléseket kap, valamint megrendeltünk számára egy speciális térdrögzítőt is." A Győr és a DVSC-Korvex a hétvégén kezdi meg Bajnokok Ligája-szereplését. A győriek magyar bajnokként kvalifikálták magukat a csoportkörbe, míg a Debrecen selejtezőbeli tornagyőzelmének köszönhetően érdekelt a 16-os főtáblán. A négy négyes csoportban, oda-visszavágós alapon, november 21-ig hatfordulós körmérkőzést vívnak a csapatok és mindenhonnan az első két helyezett jut be a legjobb 8 közé, a februárban és márciusban esedékes, két négyes csoportban zajló, szintén körmérkőzéses rendszerű középdöntőbe. Az elődöntőre áprilisban, a döntőre májusban kerül sor. A B csoportba került DVSC-Korvex szombaton Debrecenben, mégpedig a Főnix Csarnokban kezd, nem kisebb rivális, mint a nyolcszoros BEK/BL-győztes, osztrák Hypo Niederösterrech ellen. A magyar bajnokként alanyi jogon a legjobbak között szereplő Győri Audi ETO KC vasárnap Csehovban, a Zvezda vendégeként lép pályára a D-csoportban.

Kerékpározás:

A New York Times értesülése szerint a spanyol Alberto Contador mintái azt sugallják, hogy a világ pillanatnyilag legjobbjának tartott kerékpárosa doppingolt, nem pedig fertőzött étel miatt akadt fenn a vizsgálaton. A háromszoros Tour de France-győztes szervezetében nagyon kis mennyiségű, a megengedett érték 400-ad részét jelentő 50 pikogrammnyi(0,00000000005 g) klenbuterolt mutattak ki az idei Tour július 21-i pihenőnapján, a Tourmalet hegyre vezető másnapi szakasz előtt levett vizeletmintájában. A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) azonnal felfüggesztette a sztár versenyzői engedélyét.  Sajtóinformáció szerint Contador vértranszfúzión esett át a Tour alatt, és az egyik tasakban vérhigítószert is felfedeztek. Francia és német források kitérnek rá, hogy Contador vizeletében is mutattak ki ilyen vérlágyítót, s a hígítás magyarázza azt, hogy a tiltott listán szereplő - többek között az állóképességet fokozó - klenbuterol csak kis mértékben volt jelen tesztanyagában.  A spanyol kerékpáros a csapata által lefolytatott belső vizsgálatnál arra hivatkozott, hogy a franciaországi viadal alatt Spanyolországból hozatott hús volt fertőzött, és emiatt jutott klenbuterol a szervezetébe.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr602347745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása