HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 445.

2010.10.16. 15:48 Gabbá

Kerékpározás:

A címvédő Alberto Contador - doppingügye miatt - nem vesz részt a 2011-es Tour de France országúti kerékpáros körverseny jövő keddi bemutatóján. A Touron háromszor, a Giro d'Italián és a Vuelta a Espanán egyszer-egyszer győztes spanyol sztár sajtófőnöke szerint mivel addig nem dőlnek el az ügy főbb kérdései, így nem lenne szerencsés párizsi megjelenése. "A nemzetközi szövetség döntésére várunk, amely remélhetőleg bizonyítja az ártatlanságát" - mondta Jacinto Vidarte a L'Equipe című francia sportnapilapnak. Eközben Alejandro Blanco, a Spanyol Olimpiai Bizottság elnöke kijelentette, hogy meg van győződve Contador ártatlanságáról. "Beszéltem Albertóval és hiszek neki. Több mint százszor ellenőrizték az év folyamán, és soha nem találtak tiltott szert a szervezetében, így nincs okom kételkedni benne" - jelentette ki a sportvezető. A 27 éves bringás szervezetében nagyon kis mennyiségű, a megengedett érték négyszázad részét jelentő ötven pikogrammnyi (0,00000000005 g) klenbuterolt mutattak ki az idei Tour július 21-i pihenőnapján. Sajtóinformáció szerint Contador vértranszfúzión esett át a Tour alatt, és az egyik tasakban vérhígítószert is felfedeztek. Kitérnek rá, hogy Contador vizeletében is mutattak ki ilyen vérlágyítót, s a hígítás magyarázza azt, hogy a tiltólistán szereplő - többek között az állóképességet fokozó - klenbuterol csak kis mértékben volt jelen tesztanyagában. 

Miért nem hagyják békén már szegény Contradort? Most már csak az UCI döntése van hátra! Nem csodálom, hogy abba akarja hagyni.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr522376010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása