HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 448.

2010.10.19. 18:36 Gabbá

Ökölvívás:

Erdei Zsolt, a WBO korábbi félnehéz- és a WBC cirkálósúlyú világbajnoka három mérkőzésre szóló szerződést írt alá az egyik legismertebb amerikai promóterrel. Lou DiBella többek között olyan sztárokat képvisel, mint Bernard Hopkins, Sergio Martinez, vagy Glen Johnson. Az amerikai menedzser három mérkőzésre Erdei Zsoltot is szerződtette. A magyar bunyós november 20-án máris kesztyűt húz egy nyolcmenetesre tervezett találkozón az Atlantic Cityben rendezendő Sergio Martinez vs. Paul Williams WBC középsúlyú világbajnoki mérkőzéssel fémjelzett, és az amerikai HBO által közvetített gála felvezető programjában. Erdei ellenfele - a boxrec.com adatai szerint cirkálósúlyú összecsapáson a kenyai Samson Onyango lesz. "Erdei reális célokat tűz maga elé. Harminchat éves korában nem okoz gondot, hogy hozza a súlyát. De már nem ötéves távlatban gondolkodik, hanem négy-öt összecsapásban" - beszélt új védencéről az ESPN-nek DiBella. "A következő lépés, hogy Amerikában is sikeres legyek" - nyilatkozta szintén az ESPN-nek Erdei Zsolt. "Ki akarom hívni a legnagyobb félnehézsúlyú bunyósokat. Ez a célom, tudom, hogy nagy kihívás előtt állok, de semmilyen célomat nem adtam eddig fel. Nem akarok visszavonulni anélkül, hogy az Egyesült Államokban kipróbálnám magam." A magyar öklöző DiBelláról elmondta: "Ő tette a legjobb ajánlatot, de az a legfontosabb, hogy hisz bennem. A kezdetektől fogva szimpatikusan állt a dolgokhoz, én pedig bízom benne, hogy lehetőséget biztosít számomra az amerikai bokszpiacon."

Szupermaraton:

Elhatárolódnak a 21. Bécs-Pozsony-Budapest Szupermaraton elmaradásáról hozott "önkényes" döntéstől és annak indoklátásától a Nagy Sportágválasztó szervezői, akik 50 százalékban megvásárolták a verseny szervezési jogát. "A Szupermaraton hivatalos honlapján a Szupermaraton Szervezőbizottsága nevében közzétett nyilatkozattól teljesen elhatárolódunk, mivel a 21. Bécs-Pozsony-Budapest Szupermaraton elmaradásának indokaként valótlan okokat tüntettek fel, melyben a vörösiszap katasztrófára való hivatkozás a legkevésbé fedi a valóságot" - olvasható többek között az MTI-hez hétfőn eljuttatott nyilatkozatban, amelyben jelzik, a bajnokok csapata lefutja a több mint 317 kilométeres távot: "...az általunk vállalt, a vörösiszap katasztrófa áldozatai javára, a Magyar Vöröskereszttel együtt szervezett adománygyűjtő futást megtartjuk. Így a szupermaratoni távot a bajnokok csapata Vajda Attila (olimpiai- és világbajnok kenus), Kozmann György (olimpiai bronzérmes, világbajnok kenus), Csabai Edvin (tizenhétszeres világbajnok maratoni kenus), Hüttner Csaba (világ- és Európa-bajnok kenus), Boronkay Péter (világ és Európa-bajnok paratriatlonista), Lindenmayer János (ironman), Ipacs Endre (vb- bronzérmes kenus) éjjel-nappal lefutják..." A Nagy Sportágválasztó szervezői szerint nem valós adatokat és tájékoztatást kaptak akkor, amikor a verseny szervezési jogát 50 százalékban megvásárolták: "A múlt terhei sokkal nagyobbak voltak annál, mint amit számunkra bejelentettek." "A 21. Bécs-Pozsony-Budapest Szupermaraton elmaradása önkényesen hozott döntés volt az előző évek versenyek szervezője részéről, melynek meghozatalakor véleményünket nem kérték ki, a döntésről és a verseny elmaradásával kapcsolatos nyilatkozatról nem tájékoztattak minket. Mi az utolsó pillanatig mindent megtettünk azért, hogy 2010-ben a 21. Bécs-Pozsony-Budapest Szupermaraton megvalósuljon" - szögezik le a nyilatkozatban. A szupermaraton szervezőbizottsága vasárnap technikai okokra hivatkozva közölte, hogy elmarad a hagyományos verseny, amely három országon és 44 településen haladt volna keresztül október 19. és 23. között. A lemondás szerint az utóbbi napokban technikai problémák merültek fel, és az országot sújtó vörösiszap-katasztrófa tovább nehezítette, majd ellehetetlenítette a rendezést, ezért nem tudták biztosítani a verseny biztonságos lebonyolítását. Az október 23-ra tervezett Budakeszi-Budapest félmaratonit az 1956-os emlékfutással viszont megrendezik. Ezen a Nagy Sportágválasztó szervezői is részt vesznek: "A 2010. október 23-ára meghirdetett Budakeszi-Kós Károly sétány közötti félmaraton és 56-os Szabadság Napja kapcsán meghirdetett futás megtartását mi is teljes szívünkből támogatjuk. Az immár hagyományos Kolonics György-emlékfutáson minden sporttársunk részvételére számítunk. A szupermaratoni távot végigfutó bajnokcsapatunk a félmaratoni távot is teljesíti."

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr852384221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása