HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 455.

2010.10.26. 18:54 Gabbá

Lósport:

Idén elővigyázatosságból már nem versenyez Overdose, a veretlenségét augusztusban Baden-Badenben elvesztett magyar ló. Mikóczy Zoltán, a versenyló résztulajdonosa a pannoniaoverdose.hu-nak azzal indokolta a döntést, hogy a ló felkészülését az elmúlt három hétben egy tályog hátráltatta, ezért kedden Alagra érkezik angol kovácsa, hogy annak végső tisztítását és eltávolítását elvégezze. "Más versenylovak esetében elég gyakori, hogy egy ilyen tályog kifakadása vagy kitisztítása után egy-két nappal már teljes értékű munkát végeznek. Tekintettel Overdose korábbi sérülésére, az ő estében nem látjuk célszerűnek, hogy a szezonból hátra lévő picike időben olyan terhelést kapjon, amilyennel egy verseny jár" - mondta Mikóczy. A tavalyi sérülés okozta hosszú kihagyás után idén három versenyen rajtolt Overdose: Szlovákiában, illetve a Kincsem Parkban könnyedén nyert, Baden-Badenben azonban nem járt sikerrel, miután hosszú ideig nem akart beállni a rajtgépbe, s többször ledobta lovasát. A ló ebben az évben még november 14-én egy római futamon indult volna, amelyen két éve tíz hosszal győzött.

Labdarúgás:

Hétfő éjszaka elpusztult az idei focivébé egyik legnagyobb sztárja, a mérkőzések végeredményét hibátlanul megjósló oberhauseni polip. Egyelőre nem tudni, hol helyezik végső nyugalomra a népszerű fejlábút. Paul, a németországi állatkert lakója a német válogatott minden mérkőzésének végeredményét helyesen tippelte meg a nyári vébén. Miután Özilék a torna a végén bronzmeccset játszottak, a pszichopolip külön jósolt a döntőre is, ahol spanyol győzelmet várt, helyesen. A Sea Life Akvárium munkatársai kedden jelentették be Paul halálhírét. Mivel a hozzá hasonló méretű polipok ideális körülmények közt sem élnek tovább három évnél, az oberhauseni jós végzete sem nevezhető váratlannak. Az angliai születésű jószág már az Euro2008-on is tippelt, akkor nyolcvan százalékos hatékonysággal találta el a német válogatott mérkőzéseinek eredményeit. Világhírnévre azonban idén nyáron tett szert, miután a BBC közölte: a hazája minden csoportmeccsét - így a szerbek elleni vereséget is - hibátlanul megtippelő jószág Anglia bukását jelezte a két ország nyolcaddöntője előtt. Németország 4-1-re verte Lampardékat, innen pedig már csak felfelé ívelt a nyolclábú csillaga: végül a németek minden eredményét, plusz a spanyol-holland döntő győztesét is helyesen nevezte meg, azaz összesen 8/8-as mérleggel zárta a tornát. A polip az akváriumába tett két, zászlóval ellátott dobozból választotta ki az egyik kagylót, így tippelte meg a győztest. Azért nem örült mindenki felhőtlenül Paul sikerének, argentin és uruguayi szurkolóktól halálos fenyegetéseket kapott, később az iráni elnök is bírálta. Az állat maga azonban a háttérbe húzódott, bár felmerült, hogy  csatlakozik a 2018-as angol vb-páláyzat kampányához. Paul tevékenysége nem korlátozódott a szórakoztatóiparra, jelentős gazdasági következménnyel is járt: a William Hill angol bukmékeriroda becslése szerint összesen fél millió font (170 millió forint) kárt okozott a fogadócégeknek.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr652401145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása