HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 463.

2010.11.03. 16:41 Gabbá

Ökölvívás:

Id. Balzsay Károly szerint Erdei Zsolt remek formában várja a kenyai Samson Onyango elleni, november 20-i mérkőzést, melyen egy nagyon kellemetlen, borzasztó stílusú rivális vár a korábban két kategóriában is világbajnok magyar profi ökölvívóra. "Több felvételt is megnéztünk Onyango meccseiről. Hát, szörnyű stílusa van" - mondta a korábbi szövetségi kapitány, aki szombaton utazik el Erdeivel az Egyesült Államokba. "Magas, csapkodó, ráadásul nagyon vigyázni kell, mert könnyen lefejelhet, ezt külön mondtam is Zsoltnak, hogy vigyázzon, nehogy megsérüljön." Mindennek ellenére a tréner szerint Erdeinek nem lesz problémája a kenyaival.

Szörf:

A jelentések szerint dengue-lázban elhunyt Andy Irons, minden idők egyik legsikeresebb szörföse. A 32 éves, 2002-ben, 2003-ban és 2004-ben világbajnok versenyző a múlt héten betegség miatt visszalépett egy Puerto Ricó-i viadaltól, és hazaindult Hawaiira. A hírek szerint azonban menet közben rosszabbra fordult az állapota, ezért Dallasban megszakította útját, és egy szállodában pihent meg. Ott találtak rá holtan helyi idő szerint kedden, és onnan értesítették várandós feleségét a tragédiáról. A szélsőséges esetben halálos veszélyt jelentő dengue-lázat szúnyogok terjesztik, és magas lázzal, fejfájással, csont-, izom és ízületi fájdalmakkal jár együtt.

Kerákpározás:

Könyöksérülést, zúzódásokat és horzsolásokat szenvedett Oscar Sevilla spanyol kerékpáros, amikor a kolumbiai edzőtáborozása során egy busz elgázolta. A Revista Mundo Ciclista lap értesülése szerint a 34 éves bringás a kórházi kezelés után visszautazott hazájába, és majd csak februárban tér vissza. A Tour de France-on és a Vuelta a Espanán is korábban a legjobb tíz között záró kiváló hegyimenő ellen jelenleg doppingeljárás folyik, ugyanis az augusztusi kolumbiai körversenyen - amelyen összetettben a második lett - túl magas volt a vörösvértestszáma. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr872420418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása