HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 468.

2010.11.08. 21:49 Gabbá

Vívás:

Boczkó Gábor bronzérmet nyert a párizsi vívó-világbajnokság hétfői párbajtőrversenyében. Szász Emese ezüstérmet nyert hétfőn a párizsi vívó-világbajnokság nőipárbajtőr-versenyében. 

Gyorskorcsolya:

Az öngyilkosság is megfordult a fejében Claudia Pechsteinnek, a németek ötszörös olimpiai bajnok gyorskorcsolyázójának, akit 2009-ben doppingvétség miatt két évre eltiltottak.  A 38 éves sportoló "Arany és vér - életem az Olümposz és a pokol között" című, hétfőn kiadott önéletrajzi könyvében írt arról, hogy tavaly márciusban - nem sokkal büntetése után - a férjével együtt le akart ugrani egy autópályán átvezető hídról, és végül edzője beszélte le az öngyilkosságról. Az ártatlanságát mindvégig hangoztató Pechstein hiába járt bíróságról bíróságra, eltiltása végül jogerőre emelkedett, és jövő februárban térhet vissza.

Kosárlabda, tenisz, jégkorong:

Hosszan tartó, súlyos betegség után 79 éves korában elhunyt Ádám (Stolpa) András, a második világháború utáni Magyarország egyik legsokoldalúbb sportolója, aki teniszben, kosárlabdában és jégkorongban is volt országos bajnok. A Magyar Olimpiai Bizottság tájékoztatása szerint a kiváló sportembert Düsseldorfban érte a halál. Ádám két fivérével együtt a BEAC csapatával nyerte meg a kosárlabda, az Újpesti Dózsával pedig a jégkorong országos bajnokságot. Legnagyobb sikereit ugyanakkor teniszezőként érte el, 1948 és 1960 között a kontinens egyik legerősebb Davis-kupa-csapatát alkotta Asbóth Józseffel. Emellett az Újpesttel 15-ször nyert csapatbajnokságot, egyéniben és párosban pedig további nyolc ob-címet szerzett. Nemcsak sportolóként volt ismert, színiakadémiát végzett, a Magyar sasok című film főszerepét is eljátszotta. Sportolói pályafutását követően előbb Bécsben dolgozott edzőként, majd az 1980-as évek elején Németországba költözött, s Düsseldorf közelében oktatott fiatalokat.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr542434785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása