HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 482.

2010.11.22. 18:34 Gabbá

Ökölvívás:

Jó esély van rá, hogy a korábbi középsúlyú Európa-bajnok Amin Asikainen ellen lép ringbe legközelebb Balzsay Károly. A korábbi világbajnok magyar bunyós az Európai Boksz Unió döntésének értelmében a finn bokszoló ellen bunyózhat a megüresedett Európa-bajnoki címért. A Profiboksz.hu információja szerint az a legvalószínűbb, hogy Balzsaynak a hazájában rendkívül népszerű Asikainen országában kell megvívnia a címért. 

 

A Brit Ökölvívó Ellenőrző Bizottság továbbra is vizsgálja David Haye és Audley Harrison nehézsúlyú világbajnoki mérkőzését, és utasította a találkozót szervező Hayemaker Promotionst, hogy egyelőre tartsa vissza Harrison pénzdíját. A múlt hétvégén Haye a harmadik menetben ugyan kiütötte riválisát, ám addig sem ő, sem kihívója nem igazán tettek sok ökölvívásra emlékeztető mozdulatot, a kritikán aluli színvonal miatt pedig sok pay per view előfizető folyamodott kártérítési igénnyel a Sky Sport televíziós csatornához. A bizottság december 8-án ülésezik, várhatóan mindkét bunyóst beidézik, Harrisonnak a nullához közelítő teljesítményére, Haye-nek pedig a fogadási botrányára kell magyarázatot adnia. Haye ugyanis a meccs után elmondta, hogy pénzt tett fel a saját, harmadik menetes KO-győzelmére, később viszont már tagadta ugyanezt. "Megvizsgáljuk, mit mondott David, az első és második nyilatkozatát is" - nyilatkozta a bizottság főtitkára. "A testület figyelmeztetheti őt, de számos más eszköz is rendelkezésünkre áll. Ami Audley-t illeti, némi pénzt már fizettek neki, de javasoltuk a promóternek, hogy ne folyósítson neki többet addig, amíg a vizsgálatunk le nem zárul."  

 

Sakk:

Mexikóban az UNAM-sakkfesztivál keretében rendezett négy résztvevős rapidtorna döntőjében Polgár Judit 3,5-0,5-ös kiütéses győzelmet aratott a bolgár exvilágbajnok Veszelin Topalov ellen. A 10-10 perces gondolkodási idejű partikban lépésenként 10-10 másodpercet is kaptak a nagymesterek. Az első partiban Topalov még menekült a vereségtől, de Polgár Judit mesterhármast elérve szenzációs győzelmet aratott. Topalov taktikailag sebezhető volt, nagymesternőnk remekül használta ki a felkínált esélyeket.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr322466104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása