HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 492.

2010.12.02. 16:53 Gabbá

Kajak - kenu:

Paksy Tímea világbajnok kajakos a továbbiakban nem dolgozik együtt Fábiánné Rozsnyói Katalinnal, írja a Bors. "Szó sincs személyes ellentétről, de úgy éreztem, megfáradt a szakmai kapcsolatunk. A tavalyi Eb-n még ezüstérmet szereztem 200 méteren, utána viszont valami elpattant. Szeretnék indulni a 2012-es londoni olimpián, ezért váltani kellett. Noha sem Kati néniben, sem bennem nem volt hiba, mégis elmaradtak az eredmények" - nyilatkozta Paksy Tímea a bulvárlapnak. A kilencszeres világbajnokot mostantól Sztaics István készíti fel, de klubot nem váltott, továbbra is marad az MTK-nál. Nem Paksy az első, aki elhagyja Fábiánnét, korábban 2007-ben Janics Natasa, egy évvel később Kovács Katalin szakított az edzőnővel.

Kézilabda:

A Győr, valamint másik két középdöntős ellenfele, az orosz Dinamo Volgograd és a norvég Larvik panaszt tett az Európai Kézilabda Szövetségnél (EHF), amely a csoport negyedik tagjának, a német HC Leipzignek a kérésére megváltoztatta a női Bajnokok Ligája menetrendjét. A lipcsei csarnok jövő március első hétvégéjén egy atlétikai viadalnak is otthont ad, ezért a csapat arra kérte az EHF-et, hogy több hazai meccsén fordított legyen a pályaválasztói jog. Csakhogy így a kiemelések alapján a legjobb mutatóval továbbjutó Győr nem két hazai meccsel zárja a februári-márciusi középdöntőt, hanem a leggyengébb továbbjutó Leipzignek adatik meg ez a fajta előny. "Természetes elvárásunk, hogy a sorsolásnál elfoglalt helyünk szerint szeretnénk a mérkőzéseinket lejátszani. A Lipcse úgy mesterkedett, hogy ő játszhassa odahaza az utolsó két meccsét, annak ellenére, hogy a csoportba négyes sorszámmal került be. Nem hiába dolgoztunk azért, hogy csoportelsőként egyes vagy kettes sorszámból az elsőt kapjuk, és mi zárhassuk a középdöntőkört két otthoni csatával" - mondta a Handball.hu-nak Vanyus Attila, a győriek klubelnöke, hozzátéve: mielőbbi választ vár az EHF-től. Az eredeti kiírás szerint a Győr február 5-én vagy 6-án Volgogradban kezdene, majd fogadná a Leipzig gárdáját, a harmadik fordulóban pedig a Larvikhoz látogatna. Március 5-én vagy 6-án Lipcsében lépnének pályára Pálingerék, aztán vendégül látnák a Dinamót, végül - március 19-én vagy 20-án - a Larvikot. Az új verzió szerint az első három kör változatlan, de a negyedik fordulóban nem Lipcsében lépne fel a magyar bajnok, hanem fogadná a Volgogradot, majd utazna a HC Leipzighez, és végül vendégül látná a Larvikot.

Motorsport:

Még az új motor bemutatójáig sem jutott el új csapatával, a Jack&Jonesszal Talmácsi Gábor. Az istálló a névadó szponzor visszalépése miatt úgy döntött: nem indul 2011-ben a Moto2-vébén, a magyar versenyzőnek ezért új csapat után kell néznie.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr372488799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása