HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 504.

2010.12.14. 19:10 Gabbá

Kézilabda:

A magyar nőikézilabda-válogatott 27-19-re kikapott a holland csapattól a dán-norvég közös rendezésű Európa-bajnokság lillehammeri középdöntőjében, így már csak a szerencsével juthat be a legjobb hat közé. Rengeteg hibával játszott Mátéfi Eszter szövetségi kapitány együttese, amelynek csak fellángolásai voltak. A támadójáték akadozott, így aztán az ellenfél gyors indításokból könnyedén elhúzott. A második félidőben sem sikerült a magyaroknak semmi, és a vége csúnya vereség lett. Az egymás elleni 39 párharcot tekintve ez volt mindössze a második holland siker, az előző 21 éve történt. A magyarok szerdán 18.15-kor, a négy meccs után százszázalékos svédek ellen lépnek pályára, és egy esetleges siker sem jelentene biztos hat közé jutást. Szerencsétlen esetben előfordulhat, hogy csak a kilencedik helyért játszhat majd a csapat.

A Magyar Kézilabda Szövetség benevezte a Mocsai Lajos szövetségi kapitány által kijelölt 28 fős férfi válogatott keretet a 2011. január 13. és 30. között, Svédországban rendezendő világbajnokságra. A keretben öt kapus mellett megtalálható Pérez Carlos, illetve Nagy László is.

Tenisz:

Összeállt Nagy Tünde elnök csapata a Magyar Tenisz Szövetségben (MTSZ), amely január 29-én tartja tisztújító közgyűlését. A korábbian nyilvánosságra került névsor Fábián Balázzsal és Cser-Palkovics Andrással vált teljessé. Az MTSZ keddi tájékoztatása szerint Pákay Péter mellett Ablonczy Balázs, az SAP ügyvezető igazgatója lenne a másik alelnök, de helyet kapnának a grémiumban korábbi teniszezők, Temesvári Andrea, Krocskó József, Köves Gábor és Sávolt Attila is. A szakmai stáb mellett gazdasági szakemberek is segítenék az elnök munkáját Radó Péter, Sütő András, Kerekes Péter és Nagy László személyében. A névsor Fábián Balázzsal és Cser-Palkovics Andrással válik teljessé. "A sportot szerető és azt aktívan űző emberként, továbbá a Pécs Városi Tenisz Club elnökeként megtisztelőnek találtam a felkérést egy olyan elnökségbe, mely támogatja a sportban jelenleg is folyó megújulást" - mondta Fábián Balázs, az OTP Bank Nyrt. Dél-Dunántúli régiójának ügyvezető igazgatója. Cser-Palkovics András Székesfehérvár fideszes polgármestere, országgyűlési képviselő - amint arra az MTSZ tájékoztatása kitér - több mint tíz évig aktívan teniszezett. "A tenisz az egész világon társadalmi esemény, és Magyarország nem maradhat ki a tenisz körforgásából. Egy top tízes játékos megfizethetetlen országmarketing. Ennek eléréséhez azonban sok munkára, a tenisz hazai tömegesítésére, hatékonyabb utánpótlásképzésre, a veszekedés helyett összefogásra, a káosz helyett tervszerű munkára van szükség. Egy ilyen szellemű és célokat maga elé kitűző elnökség munkájában szívesen vennék részt." A jelenlegi elnökség 2010. december 31-ével mondott le Pázmándi József és Csallóközi Zoltán kivételével. Nyírő László elnökségi tag szóban megígérte lemondását, de nem küldte meg azt a szövetség részére. Nagy Tünde november elején kezdeményezte a tisztújítást azzal az indokkal, hogy az elmúlt hat hónapban az elnökség érdemi munkát nem végzett, ellenben sok időt pazarolt parttalan viták lefolytatására.Az ügy előzménye, hogy a Hatvani Tenisz Club pert indított a szövetség ellen, mivel az egyesület szerint szabálytalan volt a március 27-i elnökválasztás. Nagy Tünde 78-64-re nyerte az akkori szavazást a posztot korábban 11 évig (1996 és 2007 között) betöltő Berényi Jánossal szemben. A civilben a Turizmus Kft-nél dolgozó, 36 éves, volt korosztályos bajnok ezzel a meghatározó olimpiai sportágakban az első női szövetségi elnök lett Magyarországon.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr442516008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása