HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 507.

2010.12.17. 21:06 Gabbá

Úszás:

Boldog a rövid pályás úszóvébén szerzett ezüstérmével Gyurta Dániel, aki elárulta: mire elindult az eredményhirdetéshez, öten kérdezték meg, hogy csalódott-e a második hellyel. A magyar versenyző szerint a győztes japán megette a taktikáját. A magyar küldöttség első érmét szerezte a dubaji vébén pénteken Gyurta Dániel. A Jövő SC versenyzője az eredmény jelentőségéről beszélt: "Tudom, Magyarországon más a megközelítés, mire elindultam az eredményhirdetéshez, már vagy öten kérdezték meg tőlem, hogy nem vagyok-e csalódott. Majd igyekszem alkalmazkodni és szomorkodni. Holott úgy érzem, erre nincs okom." "Érmet nyertem, ez is csillog, és százszor és ezerszer itt történjen ez meg, mint Sanghajban vagy a londoni olimpián. Ennek a versenynek óriási haszna volt, hogy végre megismertem a japán srácot. Ő tökéletesen felkészült belőlem, gyakorlatilag megette a taktikámat: végig tartotta a tempót velem, ha lassítottam, lassított, ha gyorsítottam, gyorsított. Hiába mentem iramot az elején - bár talán nem kezdtem annyira gyorsan, mint szerettem volna -, nem tudtam eljönni tőle. Semmi vész, az igazán fontos eseményekre majd módosítunk a taktikán, hogy ne érhessen semmilyen meglepetés" - magyarázta Gyurta. "Alapvetően nem rontott el semmit Dani, csak az volt a gond, hogy az, ami az ötvenes medencében működik, huszonötösben nem mindig, vagyis hogy hátulról jőve előzzön a végén" - reflektált tanítványa teljesítményére Széles Sándor mesteredző. "Most az utolsó forduló után még rácsúsztatott egy tempót, hogy szusszanjon egyet, aztán lehajrázza a japánt, csakhogy itt nem harmincöt-negyven méter van erre, csak tizenhét-húsz. Azt gondolom egyébként, hogy elemeznünk kell a történteket, mert a délelőtti laza 2:04 alapján szinte biztosnak tűnt, hogy este simán hozza akár a 2:02-t is, ehhez képest az az érzésem, hogy végül is a délelőtti úszás valamelyest kivette az erőt Daniból." A nőknél száz vegyesen Verrasztó Evelyn a hatodik lett, a kétszáz hátúszás fináléjában pedig Jakabos Zsuzsanna a nyolcadik helyen végzett. "Nem értem, miért történt ez az egész: kijött mindegyik fal, egy hibám volt, hogy a mellúszás első tempójánál nem fogtam meg eléggé a vizet - ennyi" - mondta döntője után Verrasztó Evelyn. "A világbajnokságra készültünk, nem gondoltam volna, hogy lassabban fogok menni, mint az Európa-bajnokságon, vagy pláne mint az előfutamban, vagy az elődöntőben. Világbajnokságon viszont még sohasem voltam hatodik egyéni számban, most már ez is megvan, hogy valami pozitívumot mondjak." Magyar szempontból a harmadik versenynap kellemetlen meglepetéseként a világ- és Európa-bajnok Cseh László - akárcsak Verrasztó Dávid - sikertelenül zárta a kétszáz vegyes előfutamait: előbbi a 16. helyen zárt 1:56.29 perces idejével, míg utóbbi hat századdal elmaradva a döntőt érő nyolcadik helytől 1:55.47 perccel tizedik lett. A finálét - 1:50.08-as világcsúccsal - az amerikai Ryan Lochte nyerte.

Cseh Laci felkészülése sajnos nem sikerült! Szerintem formán kivül van! Gyurta Daninak gratulálok, de látszik rajta, hogy az még nem igazán érzi a 25-ös medencét. Még van 2 napunk, de érzésem szerint nem sok babér terem majd számunkra. Lochte viszont fantasztikus formában van. Majd kiderül, hogy mit hoz még a hátralévő 2 nap.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr452522786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása