HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 542.

2011.01.21. 22:35 Gabbá

Labdarúgás:

A Balaton-parton futott és kerékpározott a labdarúgó NB I listavezetője, a Videoton. A focistákkal tartott a negyvenöt éves klubtulajdonos, Garancsi István is, aki nagy fölénnyel maga mögé utasította a teljes csapatot. Mezey György hét kilométer futást és negyvennégy kilométer kerékpározást írt elő játékosainak, akik Balatonalmádiból indulva Alsóörsöt, Balatonfüredet és Tihanyt érintve tértek vissza az almádi szállásra. Polonkai Attila térdsérülés, Elek Ákos pedig betegség miatt nem tartott a többiekkel. Ott volt viszont Garancsi István klubtulajdonos, aki nem csak lekocogta és lazán letekerte a távot,  hanem magasan a legjobb időt érte el. Garancsi két óra húsz perc alatt teljesítette a távot, a második legjobb idő (két óra negyvenhat perc) a Szolnoki Roland, Somodi Bence párosé lett. A 45 éves klubtulajdonos győzelme annak ellenére is meglepő eredmény, hogy rendszeresen fut, kerékpározik és hegyet mászik.

Na erre varjál gombot! Szégyen és gyalázat, hogy egy 45 éves ember lenyomja a hazai éllovas csapatot 26 perccel!

Hősies napot tartottak az Ázsia-kupa negyeddöntőiben pénteken. Az Üzbegisztán-Jordánia mérkőzésen Basar Jasszin több foga bánta, hogy az ellenfél beletérdelt, ám a jordán játékos visszatért, és gólt is lőtt - a továbbjutás ugyanakkor az üzbégeké lett. Délután Japán nagy küzdelme négy közé kerülést ért: a távol-keletiek gól- és emberhátrányban lőttek kettőt Katarnak, 3-2-re fordítva így az eredményt.

Universiade:

Letette az esküt a jövő csütörtökön kezdődő téli Universiadén, az egyetemista-főiskolás sportolók csúcsversenyén induló magyar csapat pénteken, a Magyar Sport Házában.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr742603960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása