HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 549.

2011.01.28. 22:15 Gabbá

Jégkorong:

A Fehérvár pénteken hazai pályán 6-4-re kikapott a szlovén Jesenice együttesétől a jégkorong osztrák ligában. A magyar együttes háromszor is egyenlített, de a hajrára nem tudott már újítani.

Kerékpározás:

Semmilyen eltiltást nem fogad el, versenyzői engedélyének bármilyen felfüggesztése esetén fellebbezést nyújt majd be a döntéssel szemben a doppingvétséggel gyanúsított Alberto Contador spanyol országúti kerékpáros. A világ pillanatnyilag legjobb országúti kerekesének tartott Contador pénteki sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: ártatlannak tartja magát, fertőzött hússal került a szervezetébe tiltott szer. "Nem értek egyet a javasolt egyéves eltiltással. Fellebbezek, és a végsőkig megvédem magam" - jelentette ki, hozzátéve: nincs szándékában visszavonulni. A Spanyol Kerékpáros Szövetség (RFEC) szerdán jelezte, hogy egy évre eltiltja és megfosztja tavalyi Tour-diadalától Contadort. A háromszoros Tour de France-győztesnek tíz napja van arra, hogy fellebbezzen. Ez után az RFEC fegyelmi bizottsága február 9-én vagy 10-én hozza nyilvánosságra az ítéletet. Andy Ramos, a kerekes ügyvédje csütörtökön azt mondta: Contador nem fogad el semmilyen eltiltást, számára csak a felmentés lenne kielégítő, minden más esetben a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fog fordulni. A 28 esztendős bringás a tavalyi Tour-sikere során klenbuterollal akadt fenn a vizsgálaton. Ártatlannak vallja magát, védekezésében azt állította, hogy fertőzött hússal került szervezetébe a tiltott szer. Contador szóvivője csütörtökön azt mondta: a spanyol szövetség illetékes bizottsága elfogadta az érvelést, nevezetesen azt, hogy nem szándékosan került a versenyző szervezetébe a klenbuterol. Az ilyen szerrel lebukók általában kétéves eltiltást kapnak, így számítani lehet arra, hogy ha Contador egy évet kap hazája szövetségétől, a nemzetközi sportági szövetség (UCI) vagy a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) fellebbez. Korábban egyetlen kerekest fosztottak meg a Tour de France-on aratott összetett győzelmétől. Az amerikai Floyd Landis, aki éppen múlt héten jelentette be visszavonulását, 2006-ban nyerte meg a sportág legrangosabb körversenyét, de a 17. szakaszon levett mintájában túl magas volt a tesztoszteronszint, így a zöld asztalnál végül a mögötte második spanyol Oscar Pereiro Sio diadalmaskodott a Touron. Ezúttal a luxemburgi Andy Schleck vallhatja magát a tavalyi viadal bajnokának, amennyiben jogerősen eltiltják Contadort. A spanyol bringást jelenleg a világ legjobb országúti versenyzőjének tartják. A Tour mellett nyert Giro d,Italiát és Vuelta a Espanát, ilyen bravúrt rajta kívül csak négyen tudnak felmutatni. Contador új csapatával, a Saxo Bankkal Mallorcán készül az idei szezonra.

Kézilabda:

Teljesítette az előzetesen kitűzött célt, és megszerezte a világbajnokságon a hetedik helyet a magyar férfikézilabda-válogatott, amely drámai mérkőzésen háromgólos győzelmet aratott Lengyelország ellen, s kivívta a jövő tavasszal esedékes olimpiai selejtezőn való szereplés jogát. Magyarország - Lengyelország 31-28 (16-14)

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr772622077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása