HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 561.

2011.02.09. 17:15 Gabbá

Kerékpározás:

Saját vérének otthoni transzfúziójától lett rosszul vasárnap Riccardo Ricco olasz kerékpáros, akit a 2008-as Tour de France-on elkövetett doppingvétsége miatt korábban egyszer már eltiltottak. A 27 éves versenyzőt kritikus állapotban szállították be a modenai kórházba, ahol beismerte, hogy a hűtőszekrényben 25 napig tárolt vérét fecskendezte vissza magának. Az orvosok a vér helytelen tárolása miatt fellépő veseelégtelenséget és tüdőembóliát állapítottak meg. Édesapja szerint Riccónak már az előző napon magas láza és hasfájdalmai voltak. Az olasz rendőrség, valamint az Olasz Olimpiai Bizottság vizsgálatot indított. A Vacansoleil csapatot erősítő kerekes a 2008-as Tour alatt bukott le először, akkor 20 hónapos eltiltással sújtották. Ha ismét bűnösnek találják, akár hároméves börtönbüntetést kaphat.

Meneszti Riccardo Riccót csapata, ha bebizonyosodik, hogy az olasz kerékpáros valóban saját vérének transzfúziójától lett rosszul. Ricco három év börtönbüntetést is kaphat. A Vacansoleil klub szerdán jelentette be, hogy a zéró tolerancia jegyében jár el, vagyis ha Ricco bűnös, akkor nincs keresnivalója a csapatban. A gyanú szerint a bringás saját vérének otthoni transzfúziójától lett rosszul vasárnap. Riccónak nem ez lenne az első doppingvétsége, a 2008-as Tour de France-on az EPO vérdopping továbbfejlesztett változatát, CERA-t találtak a szervezetében, akkor 20 hónapos eltiltással sújtották.

Aki hülye, az haljon meg! Ekkora marhát még nem láttam. saját magának nyomja be a 25. napja  a hütőben álló vért! Hát ilyen nincs! De még is van! Ez a Ricco gyerek egy amatőr. A hülyeségnek nincs hazáta.

Jégkorong:

Változatlanul négy pont választja el a Fehérvár jégkorongcsapatát a rájátszást jelentő nyolcadik helytől az osztrák bajnokságban, amelynek alapszakaszából még hét forduló van hátra, míg a hazai ob I-ben a listavezető Vasas megugrott az üldözőktől. A sérült válogatott kapust, Hetényi Zoltánt helyettesítő Bálizs Bence, valamint a négy gólt szerző Eric Johansson vezérletével nyert kedden este büntetőkkel a tizedik, sereghajtó Sapa Fehérvár AV19 a szlovén Jesenice otthonában, így két pontra áll a kilencedik pozíciót elfoglaló, 44 pontos riválistól, míg az Olimpija Ljubljanának és a Medvescak Zagrebnek egyformán 46-46 pontja van. A rájátszásba az első nyolc helyezett jut be. "Nem ment rosszul a védés, de volt olyan gól, amit hárítanom kellett volna. Örülök, hogy nyertünk, és a rávezetésben is segítettem a csapatnak. Őszintén megvallva nem emlékszem olyanra, hogy veszítettem volna büntetőpárharcban pályafutásom során" - mondta az MTI-nek Bálizs, aki életében először volt kezdő osztrák bajnokin. A Volán pénteken fogadja a Vienna Capitalst, majd vasárnap a Villachot, aztán utazik Klagenfurtba és a nagy rivális Ljubljanához. Ezt követően újabb két hazai meccs következik: jön a Salzburg és a Linz, az alapszakaszt pedig a szintén "veszélyeztetett" Zágráb elleni, idegenbeli találkozó zárja február 25-én.

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr212649571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása