HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 1210. $egyéb$ + ˘sétálás˘

2011.02.26. 19:03 Gabbá

Egyéb: vásárlások intézése a kenyeresnél és a SPAR-ban, közben 12-13 kilométert bringáztam le, sétálás: 8.600 lépés megtétele az itthoni lóti-futiban, ami 6,4 kilométer legyaloglását jelenti és ez a távolság 302 kilokalóriát égetett el.

Megjegyzés, vélemény, élmény: A tegnapi nagy edzés sorozat után, ma pihentem, semmit se csináltam. Csak...! Elsőként elrohantam a kenyereshez, hogy meg vegyem a szokásos pékárut. Aztán az oldalbordámmal eltekertünk a SPAR-ba, ahol egy nagy bevásárlást ejtettünk meg. Mindkettőnk bringája tele volt a vásárolt cuccal. Eközben én körülbelül 12-13 kilométert letekertem, ami nem volt semmi a nagy mínuszokban. De ennek ellenére aránylag jó volt, hiszen utána itthon elindult a feladatok sokasága. Közben a főzésben is segítettem. Ezért jött össze az itthoni kis feladatok megcsinálásában a 6, 4 kilométer legyaloglása. Ez ugyan nem sok, de majdnem egész délelőtt rohangáltam, tettem-vettem. Ez van. Ma ugyan nem mozogtam sokat, csak éppen a délelőttömet eltöltöttem, anélkül, hogy edzettem volna. Pedig a terveim között sok minden szerepelt. De én is emberből vagyok, és én is hajlamos vagyok egy kis lustálkodásra. A terveim között szerepelt, hogy hajnalban kimegyek futni egyet - rég óta nem futottam. De inkább aludtam és nem mozogtam. Hiába ez van. Ha talán volna valaki, aki segítene ebben, hogy már miatta is érdemes lenne felkelnem és nem egyedül csinálnék mindent, akkor talán könnyebb lenne a felkelés. Illetve nem is a felkelés, hanem az, hogy valóban ki is menjek mozogni. De ez már egy másik történet. Majd kiderül, hogy mikor fogom elérni ezt az állapotot.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr802693202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása