HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 589.

2011.03.09. 14:41 Gabbá

Sílövészet:

Adolf Hitlert és a világháborút dicsőítő régi német újságokkal díszítettek egy fogadást az oroszországi Hanti-Manszijszkban zajló sílövő-világbajnokságon. A szervezők bocsánatot kértek, szerintük a dekoratőr szerény nyelvtudása okozta a problémát.

Olimpia 2012 London:

Az ellenőrzés során többek között egy dél-londoni bútorüzletbe szálltak ki a rendőrök, ahol labgarúgó-mérkőzésekre szóló hamis jegyeket foglaltak le, és őrizetbe is vettek egy embert. "Azt akartuk, hogy a jegyekkel manipuláló személyek tudják, kik vagyunk, és mit teszünk" - indokolta az akciókat Nick Downing főfelügyelő. Az üzenetértékű razziára azért most kerítettek sort, mert egy hét múlva kezdik el árulni a belépőket a jövő évi londoni olimpiára. 

Dopping:

Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője azt mondta: őt is meglepte a cselgáncsozó Ungvári Attila esete, miután sem vele, sem a testvérével, Miklóssal nem volt soha gondjuk. A MACS hétfőn jelentette be, hogy az egyik magyar induló pozitív mintát szolgáltatott a februári Hungária-kupán, majd kedden a Magyar Judo Szövetség (MJSZ) közölte: a 73 kg-ban aranyérmes Ungvári Attiláról van szó, a szervezetében az anabolikus szteroidok közé tartozó sztanozolt találtak. Az MJSZ hozzátette, hogy a versenyző tesztje január közepén, a bakui Világkupa utáni vizsgálaton is pozitív lett. "A dzsúdó nem doppingérzékeny sportág, ezért is meglepő, hogy egy 22 éves tehetséges sportoló ilyen helyzetbe került, de egyelőre nem doppingvétségről beszélünk, csak egy pozitív A mintáról" - hangsúlyozta szerdán a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában nyilatkozva Tiszeker. Szakberkekben a sztanozolt elavult szernek tartják, a MACS vezetője szerint azonban ez nem mérvadó. "Nem számít, hogy elavult szert mutattak ki a vizsgálatok, hiszen a doppingolás és a doppingellenőrzés terén nem lehet semmit kizárni. Az anabolikus szteroidok a pozitív eredmények 60-70 százalékát alkotják. A sztanozol kiváló erőfejlesztő, és a küzdősportokban, ahol ez nagyon fontos, ott az anabolikus szteroidok toronymagasan vezetnek. Kétségtelen, hogy ez nem egy új szer, de ma is használják őket, mivel olcsón hozzáférhetőek akár az interneten is" - fogalmazott. Mind Ungvári Attila, mind a Magyar Judo Szövetség kérte a B próba elvégzését, ennek eredménye két-három hét múlva várható. Tiszeker Ágnes a műsorban még hozzátette: manapság az IGF a legelterjedtebb dopping. "Ez egy inzulinszerű növekedési faktor, hasonló a hatása, mint a növekedési hormonnak. A máj termeli, és kifejezetten a vázizomzatra hat, óriási izomzatot lehet növelni. A kimutatása nagyon könnyű, amennyiben az izomzatból lehet mintát venni, de ez nem lehet eszköze a doppingellenőrzésnek. Tudjuk, hogy nagyon sokan használják, a kérdés az, hogy mikor jutunk el oda, hogy a laboratóriumok vérből vagy vizeletből ki tudják mutatni" - mondta.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr62724934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása