HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 608.

2011.03.28. 21:54 Gabbá

Úszás:

- Reméljük, hogy a vizsgálatok néhány hónapon belül lezáródnak és Gyárfás Tamásnak nem kell távoznia a szövetség éléről – nyilatkozta Szabó Tünde a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában. A Magyar Úszó Szövetség főtitkára hozzátette, Gyárfás Tamás távozását megsínylené az úszósport, hiszen a szövetség elnöke eddig is sok támogatót hozott a sportág számára, és erre a jövőben is nagy szükség lenne. - Ahhoz, hogy véleményt mondhassak, látnom kellene a KEHI-jelentést, ami titkosított. Ruza úr és Gyárfás úr csak a jelentés tervezetére válaszoltak, azonban erre a KEHI hivatalosan még nem reagált. Mint jogász, azt tudom mondani, hogy a bíróság, illetve az ügyészség dolga eldönteni, hogy milyen lépéseket tesz ezután. Bár a sajtótájékoztatón az is elhangzott, hogy nem lesznek további jogi lépések az ügyben. Szabó Tünde hozzátette, bízik abban, hogy a több mint fél éves vizsgálat hamarosan lezárul, hiszen a szövetség csak ezután kaphat állami támogatást. - Az a lényeg, hogy a tartozásaink miatt a számlánkra ne jöjjön pénz. Bár a részletek kidolgozása még folyamatban van, jelenleg összesítjük a kiadásainkat - pld. a sanghaji világbajnokság szállás és repülőjegy-foglalásait - és a MOB teljesíti az átutalásokat. A világbajnokság kapcsán Szabó Tünde elmondta, zavartalan a felkészülés, hiszen mindenkinek az az érdeke, hogy úszóink jó eredményeket érjenek el. - Utoljára a kilencvenes években volt ilyen nagy csapatunk, ami azért is jó, mert nem egy személytől várjuk az eredményeket. Szerintem öt olyan sportoló van, aki Londonban is éremszerző lehet.

Elégedetten összegezte a háromnapos Budapest-bajnokság eredményeit Kiss László, az úszók szövetségi kapitánya. A magyar versenyzők közül többen is a világranglista elejére kerültek hétvégi teljesítményükkel, Gyurta Gergely a 800 gyors rangsorában a második helyre lépett fel. "A legjobbjaink gyakorlatilag kivétel nélkül remekeltek" - értékelt a szakvezető az MTI-nek. "Az élre kívánkozik Gyurta Gergely 800 gyorson mutatott teljesítménye, amivel második a világranglistán. Az ifjabbik Gyurta kitett magáért vasárnap 1500 gyorson is, hiszen ott meg a hatodik legjobb idő birtokosává lépett elő." "A harmadik a világrangsorban 200 pillangón ifjúsági olimpiai bajnokunk, Biczó Bence, ugyanitt Cseh László a negyedik. Lacinak van még két hatodik pozíciója is, 100 pillangón és 200 vegyesen. Gyurta Dani 100 mellen a negyedik, 200-on a kilencedik a világranglistán, Kis Gergő pedig 400 gyorson lépett előre ötödiknek a ranglistán. Ne feledkezzünk el a szintén ifi olimpiai aranyérmes Bernek Péterről sem, ő a hetedik most 200 háton" - folytatta Kiss László. A kapitány szerint a válogatott női tagjai is kitettek magukért, még ha ők hátrébb vannak is a nemzetközi összevetésben. "Világbajnoknőnk, Hosszú Katinka nem volt itt a Komjádi uszodában, de ő már bizonyított néhány napja az amerikai egyetemi bajnokságon szerzett három elsőségével Sajnálom, hogy betegsége miatt Verrasztó Evelyn sem állhatott rajthoz, de jó hír, hogy már gyógyulófélben van. A többi válogatott közül kiemelendő Jakabos Zsuzsanna, aki 200 gyorson a nyolcadik, 400 vegyesen a kilencedik, előbbi számban Mutina Ágnes pedig a tizenegyedik a világrangsorban." A szakvezető szerint Magyarország összességében is jól áll "a második makrociklus" lezárásakor, és a sanghaji vb-csapat összeállítását illetően már alig maradt kérdőjel. "A tavalyi év ilyenkori eredményeivel összevetve mindenki javuló tendenciát mutat, amellett bővült a válogatott csapat, úgyhogy elégedett lehetek" - jelentette ki Kiss László.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr892780361

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Íme, a Magyar Úszó Szövetség új főtitkára 2011.03.29. 15:00:50

Aki nem más, mint az olimpiai, világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes Szabó Tünde. Úgy látszik ezek az úszók szeretnek meztelenkedni :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása