HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 620.

2011.04.09. 19:26 Gabbá

Torna:

A berlini tornász Európa-bajnokságon a lólengés döntőjében Berki Krisztián ötödik alkalommal lett Eb-aranyérmes, míg a finálé másik magyar indulója, Hídvégi Vid a negyedik helyen végzett. A románok két aranyérmével indult a szombati döntők sora, talajon a férfiaknál Koczi, ugrásban a nőknél Izbasa lett Európa-bajnok. Ezután következett a lólengés döntője. Berki Krisztián, a szám 2010-es világbajnoka a német Sebastian Krimmer után másodikként mutathatta be gyakorlatát, melyet a zsűri 15,625-re pontozott. A folytatásban a magyar tornász közelébe sem tudtak jutni riválisai, mivel a francia Pierre-Yves Beny kétszer, a brit Lewis Smith, az olasz Alberto Busani pedig egyszer rontott. Hidvégi Vid Berkihez hasonlóan remek gyakorlatot mutatott be, és reális esélye volt az éremre, de végül a francia Cyril Tommasone utolsóként bemutatott gyakorlata 15,050 pontot ért, így Hidvéginek a negyedik hely maradt. "Minden aranyéremnek megvan a maga varázsa, ennek az ötödiknek most az, hogy meg tudtam mutatni: a betegségem után is visszanyertem az erőmet. Kár, hogy Hídvégi Vid nem került fel a dobogóra, de a negyedik helyének is nagyon örülök" - nyilatkozta a verseny után Berki. "A londoni olimpia egyelőre nem foglalkoztat, először legyen meg a kvalifikáció." Berki még hozzátette: szerinte brit és olasz riválisa azért rontotta el gyakorlatát, mert ő a teljesítményével nagy nyomás alá helyezte őket.  

Kézilabda:

Az Európai kézilabda Szövetség (EHF) végrehajtó bizottsága a testület április 9-én Bécsben megtartott ülésén úgy döntött, hogy Magyarország és Horvátország közösen rendezheti meg a 2014-es női kézilabda Európa-bajnokságot. A közös pályázat többségi szavazatot kapott a még versenyben lévő törökökével szemben, Szlovákiát korábban kizárta az EHF a versengésből. A végrehajtó bizottság két érintett tagja, Sinka László és a török Tarik Cengiz az EHF szabályzata alapján nem vehetett részt a voksolásban, amelynek során a magyar-horvát közös pályázat kapta meg a szavazatok többségét a törökkel szemben. A hivatalos határidőig beadott szlovák pályázat nem felelt meg maradéktalanul az előírt feltételeknek, ezért már a szavazás előtt kiesett a versenyfutásból. A magyar és a horvát szövetség tervei szerint a 2014. december 7. és 21. között sorra kerülő kontinensviadal csoportmérkőzéseinek Debrecen és Veszprém, illetve Varasd és Eszék, a középdöntőnek Győr, illetve Zágráb, a záró hétvégi elődöntőknek, bronzmérkőzésnek és döntőnek pedig Budapest ad otthont. "Rendkívül nagy öröm számomra, hogy az emlékezetes, 2004-es női Európa-bajnokság után tíz évvel ismét vendégül láthatjuk a kontinens legjobb válogatottjait" - mondta Sinka László, a magyar szövetség elnöke. "Azért is aktuális egy ilyen rangos esemény hazánkba hozatala, mert nagy lökést adhat a magyar kézilabdasport fejlődéséhez, gazdasági háttere megerősödéséhez, egyidejűleg nagy esélyt ad a játékosoknak és a szurkolóknak is. Sokat tapasztalt, nagyszerű szervezőgárdánk van és biztos vagyok abban, hogy kiválóan együtt tudunk működni horvát barátainkkal, csakúgy, mint a most lezárult pályázati szakaszban. Ahhoz, hogy minden a terveink szerint alakuljon, időben el kell készülnie a Győrbe tervezett fantasztikus új sportcsarnoknak, és a Veszprém Arénában, valamint Eszéken is szükség lesz néhány kisebb átalakításra." 

Tenisz:

Térdsérülése miatt kihagyja a jövő heti, monte-carlói salakpályás tenisztornát az idén még veretlen Novak Djokovic. "Szomorú hír ez a szervezők, a szurkolók és saját magam számára is" - közölte pénteken a 23 éves szerb sztár, részleteket azonban nem árult el a problémáról. A Monacóban élő, és az év nagy részében ott edző játékos - aki második a világranglistán - a mostani szezonban mind a 24 mérkőzését megnyerte. Az Australian Open után Dubajban, Indian Wellsben, valamint vasárnap Miamiban is győzött, és 65 szettből összesen csak hatot veszített el. 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr892812717

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tenisz 2011.04.12. 10:51:48

Megkezdődött a patinás Monte Carlo-i salakos ATP torna //0&&result[1]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása