HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 639.

2011.04.28. 19:36 Gabbá

Vízilabda:

Catherine és William nevével hímzett köpenyt és egy dedikált pekingi olimpiai csapatfotót küld a magyar férfivízilabda-válogatot a brit hercegi párnak pénteki esküvője alkalmából. A kiválóan vízilabdázó Vilmos herceg - aki egyetemista korában a brit egyetemi bajnokságban játszott - többször kifejezte rajongását a magyar nemzeti csapat iránt, évekkel ezelőtt pedig a manchesteri B osztályú Európa-bajnokságon a magyar résztvevők segítségét kérte, hogy hozzájuthasson a magyar válogatott által dedikált labdához - közölte az ajándékozás kommunikációjával foglalkozó cég.  A trónörökös kérésének 2009-ben is örömmel tettünk eleget, és most is bízunk abban, hogy egy ilyen egyedi és személyes ajándék kitűnik majd a világ minden tájáról érkező gratulációk közül - mondta Kemény Dénes, a magyar válogatott szövetségi kapitánya. 

Kerékpározás:

Kusztor Péter magyar országúti bajnok a harmadik, szerdai szakaszon átvette a vezetést az Europe Tour-sorozatba tartozó, franciaországi Tour de Bretagne viadalon. A magyar kerekes a Guérande és Saint Avé közötti 151 km-es etap előtt 15 másodperccel volt lemaradva az észt Rene Mandritól, de kiváló versenyzéssel összetettben nyolc másodperces előnyre tett szert.  "Kis szerencsével, de sikerült átvenni a vezetést összetettben, miután a tizenkét fős élbollyal érkeztem a célba" - olvasható a 26 éves Kusztor nyilatkozata a  Magyar Olimpiai Bizottság honlapján.  "Száz kilométernél volt egy hegyi hajrá, amire menni akartam a pontokért, jeleztem is a versenyben vezetőnek. Sikerült begyűjteni a pontot, csakhogy a két másik versenyző, akivel sprinteltem, továbbment, így én sem húztam be a féket". A hétfőtől vasárnapig tartó verseny hátralévő négy napján nehéz dolga lesz a svájci Atlas Personal kerekesének, de egy jó helyezés értékes olimpiai és világbajnoki kvalifikációs pontokat jelenthet. "Ez most nagy lehetőség, a csapatommal megpróbáljuk védeni a trikót, szerencsére elég erősek vagyunk" - nyilatkozta Kusztor.

Úszás:

A vizes sportok nemzetközi szövetsége (FINA) a rossz vízminőség miatt törölte a jövő szombatra kiírt mexikói hosszútávúszó Világkupa-versenyt. A FINA szerdán jelentette be, hogy az orvosi bizottság javaslata alapján nem teszi ki a sportolókat a bizonytalan körülményeknek a Sumidero-kanyonban. A versenyzők tíz napja, a Vk brazíliai nyitófutamán is panaszkodtak a vízminőségre, miután a tíz km-es táv során patkányok, algák, halott teknősök és szöges deszkadarabok nehezítették meg a dolgukat. A biztonság azután lett érzékeny téma a hosszútávúszóknál, hogy októberben a huszonhat éves amerikai Francis Crippen életét vesztette az egyesült arab emírségekbeli Fujairahban rendezett viadal során. A világbajnoki bronzérmes úszó halálának pontos oka máig nem ismert. 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr42862655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása