HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 660.

2011.05.19. 18:50 Gabbá

Labdarúgás:

Ünnepséggel fejeződik be a labdarúgó Monicomp Liga jelenlegi idénye a Győri ETO FC számára: a klub hatvan legendájáról nevezik el a győri stadion szektorait szombaton a Kaposvári Rákóczi elleni mérkőzés előtt. "Országosan egyedülálló ünnepet szervezünk, amelyre a visszajelzések alapján legalább százötven résztvevőt várunk" - mondta Horváth Cs. Attila, a Győri ETO FC klubmenedzsere a csütörtöki sajtótájékoztatón. "A stadionunk szektorait és páholyait az ETO hatvan legendájáról nevezzük el, olyanokról, mint Baróti Lajos, Hidegkuti Nándor, Szusza Ferenc, Verebes József, a játékosok közül pedig többek között Palotai Károly, Keglovich László, Orbán Árpád, Póczik József vagy Szentes Lázár." A sportvezető hozzátette, a legendák, illetve hozzátartozóik emléklapot és örökös bérletet kapnak ajándékba. A szektoroknál egy fotó és egy rövid ismertető emlékeztet majd a kiváló sportemberekre. "Nemes kezdeményezésnek, jó ötletnek tartjuk az elnevezést. Több egykori játékostársammal beszéltem erről, és egyöntetű volt a véleményük. Örök emléket állítanak ezzel azoknak, akik sokat tettek a jelenleg százhét éves klubért" - fogalmazott a korábbi kiválóságok nevében Szabó Ottó. Az ETO bérletesei szombaton egy kitűzőt kapnak ajándékba, a B közép tagjai pedig ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzést. Csertői Aurél, a Győri ETO FC vezetőedzője a szombati találkozóról és a felkészülésről beszélt. "Bár a három ponton kívül más tétje nincs a Kaposvár elleni mérkőzésnek, szeretnénk győzelemmel búcsúzni a közönségünktől" - mondta a tréner. "Ji-Paraná eltiltás miatt nem játszhat, Pilibaitist válogatottbeli kötelezettségei miatt elengedtem szabadságra, Djordjevic és Stanisic pedig sérüléssel bajlódik. Valószínű, hogy újoncot avatunk az U19-es válogatott Windecker József személyében." Csertői elárulta, a mérkőzést követően háromhetes szabadságra mennek a játékosok, a felkészülés június 14-én kezdődik és öt hétig tart. A keretben jelentős változások várhatók, ezekről azonban az utolsó bajnoki mérkőzés előtt nem akart nyilatkozni. 

Kerékpározás: 

A francia John Gadret nyerte szerdán a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny 11. szakaszát, összetettben továbbra is a 2008-ban győztes spanyol Alberto Contador vezet. A Tortoreto Lido és Castelfidardo közötti 142 km-es etapon igen izgalmasan alakult a befutó. Az utolsó kilométer rendkívül meredek volt, s a mezőny ott lihegett a két szökevény nyakán, Gadret pedig 500 méterre a céltól hosszú hajrát nyitott. Már csak 200 méter volt hátra, amikor a francia kerekes élre állt, s előnyét megőrizte a szintén erősen hajrázó Contadorékkal szemben.

A brit Mark Cavendish nyerte a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny csütörtöki szakaszát, összetettben pedig továbbra is Alberto Contador vezet.  

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr502917374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása