HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 661.

2011.05.20. 22:09 Gabbá

Vízilabda:

A házigazda görögöktől egy góllal kikapott a magyar nőivízilabda-válogatott a Világliga A betűjelű európai selejtezőcsoportjában, a torna pénteki nyitónapján. Eredmény: 

Görögország - Magyarország 8-7

A két együttes elmúlt hétvégi összecsapásán, Barcelonában a kvalifikáció első állomásán 9-9-es döntetlent követően büntetődobásokkal 14-13-ra Merész András csapata nyert, ezúttal a hellének Európa-bajnoki ezüstérmes legjobbjainak sikerült a visszavágás. Amint azt a szövetségi kapitány elmondta, a vereség ellenére sincs ok a szomorkodásra, mivel a katalán fővárosban vízbe szállt együttest öt helyen is megváltoztatta a Világliga-sorozat athéni folytatására. "Az alakuló gárda hozzáállása, maga a játék előremutató volt. A hazai pálya mellett azért is tudtak a görögök most nyerni, mert az emberelőnyös helyzeteket nem nagyon lőttük be. Még így is volt esélyünk az egyenlítésre, de a hajrában nekünk megítélt fór kínálta lehetőséggel nem tudtunk élni. Ezzel együtt dicséret illeti a védekezésünket, és első válogatottságán jól őrizte a kapunkat Szilágyi Réka. Holnap este a spanyolokkal játszunk, megpróbálunk javítani, már csak azért is, mert Barcelonában öt góllal kikaptunk tőlük."

Kerékpározás:

A háromszoros Tour de France-győztes Alberto Contador három perc fölé növelte összetettben az előnyét a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny pénteki, 13. szakaszán, amelyet a venezuelai José Rujano Guillen nyert meg. A 167 km-es etap vége rendkívül nehéz hegyre, az ausztriai Grossglocknerre vezetett fel, amelyen a Giro 2008-as spanyol bajnoka több mint másfél perccel hagyta maga mögött legnagyobb riválisait, az egyaránt olasz Vincenzo Nibalit és Michele Scarponit, akik így jelentős hátrányba kerültek. Contador a végén Rujano Guillennel párban ért fel a hegyre, és átengedte a győzelmet az őt segítő venezuelai bringásnak. 

Tenisz:

Andy Roddick és Juan Carlos Ferrero is bejelentette, sérülés miatt nem indul a vasárnap rajtoló francia nyílt teniszbajnokságon. Visszalépett a francia nyílt teniszbajnokságtól Andy Roddick. A világranglista 11. helyén álló amerikai teniszező tíz napja, a római ATP-tornán szenvedett vállsérülést, amikor az első fordulóban kikapott a francia Simontól. Nizzában már el sem indult, majd csütörtökön közölte a szervezőkkel, kihagyja a párizsi Grand Slam-tornát is. Roddick korábban sohasem jutott tovább a negyedik fordulónál a Roland Garroson. Ugyancsak távol marad a viadaltól a 2003-as bajnok spanyol Juan Carlos Ferrero, aki tavaly csukló- és térdműtéteken esett át, hat hónapot kihagyott, és bár az április barcelonai tornán visszatért, messze van még korábbi formájától.

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr852920204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása