HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 662.

2011.05.21. 19:22 Gabbá

Kerékpározás:

A spanyol Igor Anton nyerte a Giro d'Italia szombati, 14. szakaszát, de honfitársa, az összetettben Alberto contador tovább növelte előnyét. A mezőny már az első négy hegyen alaposan megrostálódott, de a legnagyobb favoritok ekkor még együtt tekertek, a helyenként 22 százalékos meredekségű Monte Zoncolanon viszont az élboly is szétesett. Igor Antont elengedte a Tour de France-on háromszor győztes Contador, mert összetettben nem jelentett rá veszélyt, csak két hazai riválisára, a tízezrek által buzdított Michele Scarponira és Vincenzo Nibalira figyelt. Utóbbi leszakadt, de amikor Scarponi teljesen elkészült az erejével, utolérte vetélytársait, sőt, Contadorral leszakították Scarponit. Végül az utolsó kilométeren Contador a másik olaszt is otthagyta. A királyetapon győztes Igor Anton sikerével összetettben feljött a 2008 után második Giro-sikerére hajtó Contador, illetve Nibali mögé a harmadik helyre. Vasárnap egy újabb alpesi szakasz, a Conegliano és Val di Fassa Gardeccia közötti 229 km-es táv vár a mezőnyre.

Sakk:

Nagy magyar sikerrel fejeződött be a grúziai Kutaisziben a rapid Európa-bajnokság. Hoang Thanh Trang a 11 fordulós, svájci rendszerű viadalon 9 pontot gyűjtve Európa-bajnok lett. A 74 fős mezőnyben nagymesternőnk a rajtlistán a kilencedik volt, de remek versenyzéssel nagyszerű eredményt ért el. 

Lósport:

A nagy várakozások ellenére Overdose a középmezőnyben végzett az angliai Haydock Parkban rendezett, Temple Stakes elnevezésű versenyen. A magyar ló a fogadóirodáknál az első számú favoritnak számított, több angol újság is a címlapon foglalkozott vele, de a rajt előtt elég idegesnek tűnt, végül úgy tudták betolni a rajtgépbe, hogy kapucnit tettek a fejére. A 12 lovat felvonultató mezőnyben Overdose egész jól rajtolt, az 1000 méteres tév nagy részében az első háromban volt, aztán a hajrában úgy tűnt, elfáradt, és végül hetedikként ért célba Andreas Suboriccsal a nyergében. A 80 000 fontos összdíjazású, Group II-es kategóriájú futamon a győzelmet Sole Power szerezte meg a címvédő Kingsgate Native, illetve Prohibit előtt. Mikóczy Zoltán, a ló többségi tulajdonosa a verseny után rendkívül csalódott volt, de azonnal közölte, hogy nem adja fel, mert Overdose azért megmutatta, hogy a legjobb sprinterek közé tartozik. Hozzátette: a további háromhetes angliai felkészülés elegendő lesz rá, hogy Ascotban az utolsó métereket is bírja. A hatéves Overdose első tizenkét versenyét megnyerte, de 2009-ben súlyos, pályafutását veszélyeztető sérülést szenvedett. Miután felépült a savós patairha-gyulladásból, 2010 augusztusában - 14 veretlen futást követően - kikapott Baden-Badenben. Azóta április 17-én, a németországi Hoppegartenben versenyzett először, ahol ismét régi önmagát mutatta: meggyőző stílusban futva, új pályacsúccsal győzött. A tervek szerint a Temple Stakes a főpróbája volt Overdose következő versenyének, a június 14-i Royal Ascotnak.

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr842921975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása