HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 664.

2011.05.23. 22:09 Gabbá

Kerékpározás:

Balesetben hétfőn elhunyt Xavier Tondo spanyol országúti kerékpáros, a Vuelta la Espana tavalyi hatodik helyezetje. A sportolót a garázsajtó préselte a kocsijához. A tragédia akkor történt, amikor a 32 éves sportoló kocsijával kiállt egy garázsból a Sierra Nevada-i síközpontban, kiszállt az autóból, és a közben visszazáródó kapu nekinyomta a járműnek. Csapata, a Movistar menedzsere, Eusebio Unzue az esettel kapcsolatban elmondta, hogy a kocsiban ott ült egy másik kerékpáros, az Euskatel alkalmazásában álló Benat Intxausti. Xavier Tondo - aki idén megnyerte a Castilla y León körversenyt, tavaly pedig második lett a katalán versenyen - több bringással együtt magaslati edzésekkel készült a központban a Tour de France-ra.

A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) is segített eltussolni Lance Armstrong doppingügyeit - állítja Tyler Hamilton a hétszeres Tour de France-győztes korábbi csapattársa, akinek vádjaira az UCI egyelőre nem reagált. Hamilton a CBS amerikai hírtelevízió vasárnap esti "60 perc" című műsorában úgy emlékezett: Armstrong azt mondta neki, hogy a 2001-es svájci körversenyen eritropoetinnel (EPO) fennakadt a vizsgálaton, de az UCI közbenjárására megúszta a büntetést. "Tudom, hogy korábban produkált pozitív tesztet, ezt ő mondta nekem. (...) Voltak, akik gondoskodtak róla. Nem ismerem az ügy pontos részleteit, de azt tudom, hogy Lance emberei, valamint a másik oldal, azaz a nemzetközi szövetség képviselői kidolgozták, miként lehetne ezt az ügyet eltussolni" - fogalmazott Hamilton, aki a 2004-es athéni olimpián megnyerte az egyéni időfutamot, és már akkor doppingügybe keveredett, de végül a második teszt nem igazolta vétkességét, így megtarthatta aranyérmét. Egy hónappal később azonban a Vuelta a Espanán újra lebukott, és akkor kétéves eltiltást kapott. 2007-ben tért vissza, ám 2009 februárjában, egy versenyen kívüli ellenőrzésen megint tiltott szert találtak szervezetében. Ezután bejelentette visszavonulását, hazája doppingellenes ügynöksége pedig nyolc évre tiltotta el. Armstrong jogi képviselője, Mark Fabiani ismételten hangsúlyozta, hogy védence ártatlan, közel 500 ellenőrzésen esett át, és soha sem mutattak ki szervezetében tiltott anyagot. Ezen kívül megvádolta a CBS-t, hogy minimális sajtóetikát sem tartja tiszteletben, és a szenzációt a felelősség elé helyezi. Hamilton mellett egy másik volt csapattárs, George Hincapie is azt állítja: többször látta, amint Armstrong EPO-t használ, míg korábban Floyd Landis, a Tour 2006-os, ám címétől doppingolás miatt utólag megfosztott bajnoka szintén vallott ellene. Armstrong - rekordot jelentő módon - 1999 és 2005 között sorozatban hétszer nyerte meg a világ leghíresebb háromhetes körversenyét.

Atlétika:

Helyi sikerrel zárult a 14. alkalommal megrendezett Békéscsaba-Arad-Békéscsaba szupermaraton, amelynek távja az első napon 103,9 kilométer a másodikon, vasárnap 93,1 kilométer volt. A futó, kerékpár és görkorcsolya versenyszámokban összesen ötszázan álltak rajthoz. 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr182927375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása