HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 667.

2011.05.26. 19:31 Gabbá

Kézilabda:

Csütörtökön egyhangúlag lemondott a Győri Audi ETO kézilabdaklub elnöksége, az új vezetőségi tagokat szerint a június 9-i közgyűlésen választják majd meg. Az egyesület hivatalos honlapján olvasható közlemény szerint az elnökség azért döntött a távozás mellett, mert szerinte "a vezetésnek a klub hatékonyabb irányíthatósága és az eddig is kiemelkedő hazai és nemzetközi sikerek folytatása érdekében megújulásra van szüksége." A győri kézilabdaklub elnökét, Vanyus Attilát 2009-ben öt évre választották újra, összességében két évtizede irányítja az egyesületet, de most úgy határozott, nem jelölteti magát ismét a posztra. "Hatvanhat évesen sok volt már a napi tíz óra, amit a kézilabdával, a klub ügyeivel töltöttem, és a testület is a váltás mellett volt" - nyilatkozta Vanyus. "A döntés nem ért meglepetésként, hiszen korábban már többször beszéltünk ezekről a dolgokról az elnökség tagjaival. Szerettem volna úgy befejezni, ahogy megálmodtam, egy Bajnokok Ligája-győzelemmel. Sajnos ez nem sikerült, de remélem, ha megnyerjük a kupát jövőre, - más tisztségben ugyan, de - én is ott leszek. Amíg az egészségem engedi a csapat mellett szeretnék lenni."  Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke szerdán mondott le az egyesület társadalmi elnöki tisztségéről, mert annak ellátását nem tartotta összeegyeztethetőnek a MOB vezetésével. 

Kerékpározás:

Az olasz Eros Capecchi nyerte a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny csütörtöki, 18. szakaszát, míg összetettben továbbra is a háromszoros Tour de France-győztes, a Girón 2008-ban bajnok spanyol Alberto Contador áll az élen. 

Elképzelhető, hogy mégsem júniusban hallgatja meg a doppingolással vádolt Alberto Contadort a sportdöntőbírósági (CAS). A spanyol kerékpáros esélyei ezzel jelentősen megnőttek, hogy induljon a júliusi Tour de France-on. Luis Sanz, a spanyol szövetség jogi képviselője csütörtökön jelentette be: elképzelhető, a védelem halasztást kér, hogy még több dokumentációt tudjon a CAS rendelkezésére bocsátani. A lausanne-i székhelyű bíróság eredetileg június 6. és 8. között hallgatta volna meg Contadort, de az újabb egyeztetéseket követően csak a jövő héten tűzik ki a pontos dátumot, és Sanz szerint az sem kizárt, hogy csupán szeptemberben lesz ítélet. A világ jelenlegi legjobb országúti bringása addig versenyezhet, amíg a CAS másként nem határoz, illetve a Tourtól akkor maradhatna távol, ha a szervezők a francia viadalon való részvételt megtiltanák számára. A spanyolok februári döntése ellen a nemzetközi szövetség (UCI) és a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) is fellebbezett a CAS-hoz. Contador februári felmentése óta újra versenyez, méghozzá kiválóan, márciusban megnyerte a murciai körversenyt, s óriási, közel ötperces előnnyel vezet a jelenleg is zajló és vasárnapig tartó Giro d'Italián. A háromszoros győztes spanyol kerekesnek a tavalyi Touron adott mintájában bukkantak klenbuterol nyomaira a vizsgálatok során. A sportolót azonban hazája szövetsége felmentette, miután bizonyítottnak látta, hogy szennyezett marhahússal került a szervezetébe a tiltott anyag. 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr632934985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása