HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 692.

2011.06.20. 22:09 Gabbá

 Kerékpározás:

Felébresztik a mesterséges kómából Juan Maurucuo Soler kolumbiai kerékpárost, aki csütörtökön a svájci körversenyen szenvedett súlyos balesetet. St. Gallen-i kórház vezetőorvosa, Roger Lussmann hétfőn közölte, fokozatosan keltik fel a kómából Solert, és a folyamat több napig tart. A Tour de France hegyi pontversenyének 2007-es bajnokát válságos állapotban szállították kórházba, miután a viadal hatodik szakaszának elején, Glotenben óriási bukott, s nekicsapódott egy korlátnak. A diagnózis szerint az agyában bevérzés keletkezett, s több csontja is eltört.

Úszás:

Rövid időn belül harmadszor is kikapott 200 méter pillangón a világcsúcstartó Michael Phelps, az amerikaiak tizennégyszeres olimpiai bajnok úszója. Ezúttal - ha csak egyetlen századmásodperccel is, de - az ausztrál Nick D'Arcy bizonyult nála jobbnak, aki a hajrára lelassuló riválisa előtt 1:55.39 perccel ütött célba a Santa Clara-i nemzetközi versenyen. A vasárnapi döntőben elszenvedett vereség előtt Phelpset két alkalommal is a kínai Peng Vu győzte le azt követően, hogy az amerikai sztár kilenc éven át, hatvan fellépésén egyszer sem veszített a hosszabbik pillangószámban. A kaliforniai versenyen kikapott a jövő nyári londoni olimpia és a bő egy hónap múlva kezdődő sanghaji világbajnokság egy másik potenciális éremhalmozója is: Ryan Lochte másodikként végzett 100 háton és 200 vegyesen egyaránt. Előbbi távon  az új-zélandi Daniel Bell volt gyorsabb nála, 52 századdal (54.70 másodperc), utóbbin pedig több mint egy másodperccel a brazil Thiago Pereira (1:57.63 perc).

Labdarúgás:

A Győri ETO FC hétfőn fellebbezett az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) múlt pénteki döntése ellen, amely licencproblémák miatt három évre kizárta a csapatot az európai kupasorozatokból, tovább 50 000 euróra megbüntette. Klement Tibor hétfőn elmondta: ahogy már a fegyelmi testület döntése után is jelezte, a klub azonnal fellebbezett, amint megkapta az írásos ítéletet. A fegyelmi bizottság szerint a magyar együttes tavaly úgy játszott az Európa Liga selejtezőjének 1., 2., 3. és utolsó, 4. fordulójában, hogy nem felelt meg mindenben az UEFA licenckövetelményeinek. A testület úgy vélte, a 2009. december 31-én lejárt tartozási kötelezettségének az ETO FC nem tett eleget. A klub álláspontja viszont az, hogy észt játékosa, Jarmo Ahjupera vételárának maradékát, 50 000 eurót addig nem fizethette ki, amíg a futballista korábbi egyesülete nem állított ki számlát. Klement korábban azt mondta, hogy a számla 2010. augusztus 16-án érkezett meg Győrbe, és azután ki is egyenlítették. Az UEFA a magyar szövetséget is megbüntette 100 000 euróra, mivel nem tartatta be a szervezet licencelőírásait, de az összeg felének befizetését két évre felfüggesztette. A győriek idén nem kvalifikálták magukat egyik európai kupasorozatba sem, így jelenleg csak a pénzbüntetés sújtja az együttest, amelyet egy éve a szlovák Nitra, a kazah Atirau és a francia Montpellier kiverése után a horvát Dinamo Zagreb búcsúztatott az Európa Ligában.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr73001499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása