HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 698.

2011.06.26. 19:26 Gabbá

Atlétika:

Pozitív lett a doppingtesztje Sandra Perkovicnak, a horvátok Európa-bajnok diszkoszvetőnőjének. A 21 éves atléta klubja vasárnap jelentette be, hogy májusban a sanghaji és a római Gyémánt Liga-viadalon is tiltott szerek közé tartozó metilhexanamint mutatták ki a szervezetében. Perkovic június 5-én, Varasdon 69,99 méterrel új egyéni csúcsot ért el, ami egyben horvát rekord, s az utóbbi 12 év legnagyobb dobása női diszkoszvetésben. Az atléta ezzel nemcsak az idei, dél-koreai világbajnokság, de a jövő évi londoni olimpia egyik aranyesélyese lehetett volna. Az Index.hr úgy tudja, a sportoló nem kéri a B próba elvégzését, noha állítja, nem doppingolt. Amennyiben a sportolónőt eltiltják, két évig nem versenyezhet, azaz az olimpián sem állhat dobókörbe. "Sandra valóban pozitív mintát produkált, de a tárgyaláson elmondta, nem tudja, hogyan kerülhetett szervezetébe az anyag" - mondta klubja, a Dinamo Zrinjevac alelnöke, Boris Stepinac. "Az egyetlen dolog, amit mondhatok, hogy Sandra sohasem doppingolt" - nyilatkozta edzője, Ivana Ivancic. A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) az utóbbi években több olyan légúti fertőzések kezelésére használt gyógyszert és táplálék-kiegészítőt is engedélyezett, amelyek metilhexanamint tartalmaztak, a mostani esetben azonban egyelőre nem tudni, mivel kerülhetett a szer Perkovic szervezetébe.

Úszás:

A londoni olimpia rajtja előtt bő egy évvel újabb, már visszavonult úszósztár jelentette be visszatérést. Laure Manaudou, a franciák olimpiai és világbajnoka azt mondta, jelenlegi elsődleges célja, hogy kvalifikálja magát az ötkarikás játékokra. "Megérett bennem az elhatározás, hogy újrakezdjem a versenyzést" - nyilatkozott a Le Journal du dimanche című lapnak a huszonnégy éves sportoló. "Persze időre van szükségem, még nem vagyok világbajnoki szinten, de dolgozom rajta." Arra a kérdésre, hogy ott akar-e lenni 2012-ben Londonban, Manaudou óvatos választ adott. "Minden úszó, aki egyszer már belekóstolt az olimpia hangulatába, vissza akar térni, de addig hosszú még az út. Először is ki kell vívnom a jogot a részvételre." A 200 és 400 m gyorson korábban világcsúcstartó, utóbbi távon 2004-ben, Athénban ötkarikás aranyérmes sztár 2009-ben jelentette be visszavonulását, tavaly áprilisban pedig lánygyermeknek adott életet. Élettársa, a Manonnak elkeresztelt kislány édesapja a szintén úszó, 50 m gyorson Európa-bajnok Frederick Bousquet. Manaudou a visszavonulása előtt viharos időszakot élt át. A 2007-es debreceni rövidpályás Eb-n dulakodásig fajuló veszekedésbe keveredett akkori élettársával a vegyesúszó Luca Marinnal,  pár hónapra rá intom videofelvételek kerültek fel róla a világhálóra, majd a 2008-as olimpián csúfosan leszerepelt. Korábban az ausztrálok két, már visszavonult többszörös olimpiai bajnok úszója, Ian Thorpe  és Libby Trickett jelentette be, hogy visszatér a medencébe, majd a négyszeres olimpiai bajnok amerikai Janett Evans tett ugyanígy tizenöt éves szünet után. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr63016726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása