HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 701.

2011.06.29. 17:26 Gabbá

Gyorskorcsolyázás - Kerékpározás:

Pályakerékpárosként szeretne részt venni a jövő évi londoni olimpián Claudia Pechstein ötszörös olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó. A német versenyző doppingvétség miatt két évig eltiltott volt, a büntetés életbe lépése után öngyilkosságot tervezett. A 39 éves sportoló a Sport Bild című napilapnak nyilatkozva azt mondta, az ötkarikás indulási jog megszerzéséhez vezető út első lépéseként rajthoz áll a jövő hét szerdán kezdődő német bajnokságon az egyéni üldözéses versenyben, valamint vagy az 500 méteres időfutamon, vagy a sprintszámban. Pechsteinnek február elején járt le a doppingvétség miatt kapott két évre szóló büntetése, amelyet a Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség (ISU) még 2009-ben rótt ki rá, mert vörösvértest-állománya kiugróan magas értéket mutatott több korábbi tesztelés alkalmával. Az ISU döntését a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) helybenhagyta. Az ártatlanságát mindvégig hangoztató hatszoros világbajnok sportoló tavaly novemberben megjelent önéletrajzi könyvében arról írt, hogy nem sokkal büntetése után a férjével együtt le akart ugrani egy autópályán átvezető hídról, és végül edzője beszélte le az öngyilkosságról.

Labdarúgás:

A magyar válogatott hét helyet javítva 45. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szerdán kiadott, legfrissebb világranglistáján, amelyet változatlanul a világ- és Európa-bajnok spanyolok vezetnek. A legnagyobb előrelépést az Arany-Kupa-győztes Mexikó produkálta. Ez egyben azt is jelenti, hogy a 2014-es brazíliai világbajnokság selejtezős csoportjainak július 30-i sorsolásán a magyar csapat várhatóan a harmadik kalapban kap helyet. A kalapok beosztását ugyan a július 27-i ranglista alapján készítik el, az európai válogatottak azonban addig már nem játszanak. A FIFA honlapja szerint Egervári Sándor együttesének Európa-bajnoki selejtezős ellenfelei közül a hollandok állnak a legjobban: maradtak a második helyen. A svédek a 19., a finnek a 76., a moldovaiak a 85. pozíciót foglalják el, míg San Marino pont nélkül holtversenyben utolsó, azaz a 203. helyen áll. A júniusban Arany-kupát nyert Mexikó huszonnyolc helyet javított, és jelenleg kilencedik.  

Vízilabda:

Vámos Márton, Baksa László, Bundschuh Erik és Török Béla marad ki a júliusi sanghaji világbajnokságra utazó 13 fős csapatból - hirdette kis szerdán Kemény Dénes, az olimpiai bajnok magyar vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Vámos indulásig a csapattal marad, a másik három kimaradó játékos pedig az Universiadéra készülő főiskolás válogatotthoz csatlakozik. A hétvégi  Vodafone-kupán csak a vb-re utazók szállnak vízbe.  Kemény Dénes a Vlv.hu-nak azt mondta, minél jobban akarnak szerepelni a sanghaji tornán, és a névsor véglegesítésekor a játékosok által mutatott teljesítmény mellett azt is mérlegelte, hogy melyik vízilabdázó szerepeltethető több poszton. "Nem okozott nagy megrökönyödést a döntés, és úgy vettem észre, volt néhány játékos, aki fellélegzett" - mondta a szövetségi kapitány. A magyar csapat a 2008-as Európa-bajnok Montenegróval, a vb-második Spanyolországgal, valamint Kazahsztánnal játssza a csoportmérkőzéseket július 16. és 31. között sorra kerülő vb-n, amelynek első három helyezettje jogot szerez a jövő évi londoni olimpián való részvételre. A magyar válogatott kerete: kapusok: Nagy Viktor, Szécsi Zoltán, mezőnyjátékosok: Biros Péter, Hárai Balázs, Gór-Nagy Miklós, Hosnyánszky Norbert, Kiss Gergely, Madaras Norbert, Steinmetz Ádám, Szivós Márton, Varga Dániel, Varga Dénes, Varga II. Zsolt. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr553025103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása