HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 708.

2011.07.06. 16:39 Gabbá

Úszás:

A nemzetközi sportági szövetség, a FINA közlése szerint Hongkong, a mexikói Gaudalajara és az oroszországi Kazany nyújtott be hivatalos pályázatot a 2015-ös, illetve 2017-es vizes világbajnokság megrendezésének elnyerése. A FINA vezető testülete, a Büró közvetlenül a jövő hétvégén kezdődő sanghaji világbajnokság előtt, július 15-én szavaz, és amennyiben a három pályázat közül kettő megüti az elvárt színvonalat, a 2017-es eseménynek is már most lesz gazdája. Korábban szóba került, hogy Budapest is jelentkezik a 2017-es vb-re. A 2013-as seregszemlének Barcelona ad otthont. 

Atlétika:

A hosszú évek után első rangos európai versenyén szerepelt olimpiai és világbajnok sprinter, Justin Gatlin második lett kedden száz méteren Reimsben, ahol a 110 gát világcsúcstartója, Dayron Robles ellenszélben futott pazar időt. Közben kiderült, hogy Usain Bolt egyetlen igazi ellenfele, Tyson Gay kihagyja az idei vébét. Az amerikai bajnokságon - kisebb meglepetésre - szintén ezüstérmes futó a reimsi címvédő, antiguai Daniel Bailey-től kapott ki, ugyanakkor megelőzte többek között a pekingi játékok ezüstérmesét, a trinidadi Richard Thompsont. Bailey 10.05 másodperccel győzött, Gatlin pedig 10.08-cal ért célba. A viadal legjobb teljesítménye a férfi 110 m gát világcsúcstartójának, s olimpiai bajnokának, a kubai Dayron Roblesnek a nevéhez fűződik, aki erős, két méter/szekundomos ellenszélben futott 13.16 mp-et. A szervezők nem lehettek maradéktalanul elégedettek az egyébként nagyon színvonalas versengések ellenére sem, mivel Robles mellett a verseny másik sztárja, a háromszoros olimpiai bajnok jamaicai Veronica Campbell-Brown kiugrott a női száz első rajtjánál, s kizárták. A július 30-i budapesti Gyulai István Memorialnak is Campbell-Brown az egyik húzóneve. A 2007-es vb háromszoros bajnoka a júniusi amerikai válogatón az elődöntő előtt feladta a versenyt csípősérülése miatt, s az már akkor eldőlt, hogy egyéniben nem indulhat a dél-koreai Teguban, ám arra még volt esélye, hogy váltóban fusson. Az amerikai szövetség kedden hirdette ki bő keretét a négy váltószámra, s mivel Gay neve nem szerepel a 4x100-as listán, biztossá vált, hogy nem lesz ott az augusztus 27-én kezdődő vb-n. Gay sok szakértő szerint az egyetlen olyan sprinter, akinek lett volna némi esélye legyőzni a világcsúcstartó jamaicai Usain Boltot a világbajnokságon. A pekingi olimpia óta ez a bravúr ugyanis csak neki sikerült, egy tavaly augusztusi stockholmi viadalon, ráadásul makacs csípősérülése ellenére egészen a múlt hétig vezette az idei százas világranglistát 9.79 mp-cel.

Az amerikai szövetség tájékoztatása szerint a névsorból szintén kimaradt négyszázas címvédő, olimpiai bajnok LaShawn Merrittnek van esélye futni a 4x400-as váltóban, mivel dopping miatti eltiltása július végén lejár, s egyéniben címvédőként rajthoz állhat a vb-n. Csapattagságáról a formája alapján döntenek majd.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr663044809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása