HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 717.

2011.07.15. 21:54 Gabbá

Kerékpározás:

Meglepetésre Thor Hushovd nyerte a Tour de France francia kerékpáros körverseny 13. szakaszát, az összetettben Thomas Voeckler megőrizte a sárga trikót. A Pau és Lourdes közötti 156 kilométeres etapon egy kiemelt kategóriájú hegyet is meg kellett másznia a mezőnynek, ezért is nagy teljesítmény, hogy a hegyimenőnek nem nevezhető norvég Hushovd egy szökést követően meg tudta nyerni a szakaszt. Az összetettben továbbra is a francia Voeckler vezet, megelőzve a luxemburgi Frank Schlecket és az ausztrál Cadel Evanst, míg a háromszoros győztes spanyol Alberto Contador a hetedik, kereken négyperces hátránnyal. Szombaton a Pireneusok királyetapja vár a mezőnyre, a Saint-Gaudens és Plateau de Beille közötti 168 kilométeren a két második és a két első kategóriájú hegy után a befutó egy kiemelt kategóriájú hegyen lesz. 

Úszás:

Listázták a biztonságos éttermeket a szombaton kezdődő sanghaji vizes világbajnokság szervezői. A házigazdákat az a szándék vezette, hogy jól használható kézikönyvvel segítsék a versenyekre érkező sportolókat, akik közül többen aggódtak, hogy esetleg szennyezett étellel tiltott szer kerül a szervezetükbe, és a doppingvizsgálaton megbuknak. "Elkötelezettek vagyunk, hogy az általunk javasolt éttermeket és hoteleket szigorúan ellenőrizzük, s ezzel elejét vegyük bármiféle kellemetlenségnek" - mondta a China Daily nevű lapnak Hszie Min-csiang, a szervezőbizottság higiéniáért felelős vezetője. A lap egy közelmúltban összeállított tanulmányra hivatkozva azt írta, hogy huszonnyolc turista közül, aki hazatérve ellenőrzésnek vetette alá magát, huszonkettőnek a szervezetében a sportolók számára tiltólistás klenbuterolt mutattak ki. A légzésfunkciókat segítő, de egyben anabolizáló hatású szert sertések és szarvasmarhák hízlalására is használják, Kínában egyes állattenyésztők a jószágaik ételébe keverik. A klenbuterollal lebukó versenyzők hosszú eltiltásra számíthatnak.

Labdarúgás:

Körülbelül 269 millió forintért, egészen pontosan 881.250 fontért kelt el egy londoni árverésen a világ legrégebbi futballszabálykönyve. A bevétel az angol nyolcadik vonalban szereplő Sheffield FC pénzgyűjtését segíti, amely annak idején máig is használt szabályokat vezetett be a labdarúgásba. A kézzel írott füzet 1857-ből származik és a legrégebben alapított labdarúgóklub, az angol Sheffield FC tulajdonában volt. Az egyesület azért vált meg a 154 éves dokumentumtól, hogy pénzt gyűjtsön a nyolcadik vonalban szereplő együttes számára. A szabálykönyv több olyan, a Sheffield FC által bevezetett játékelemet tartalmaz, amely még ma is része a futballnak - ilyen például a szöglet, a keresztléc vagy a közvetett szabadrúgás. 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr703071105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása