HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 738.

2011.08.05. 18:22 Gabbá

Balaton-átúszás:

Többszöri elhalasztás után szombaton megrendezik a Balaton-átúszást. A szervezőbizottság a legfrissebb meteorológiai információk alapján, a Balatoni Vízirendészet egyetértésével pénteken délben döntött úgy, hogy megtartja a nagy érdeklődéssel várt eseményt. A Balaton várható vízhőmérséklete reggel 22-23 Celsius fok lesz, ez emelkedik majd tovább napközben. A 29. Balaton-átúszáson a táv továbbra is 5200 méter lesz Révfülöp és Balatonboglár között. Jelentkezni - a hagyományokhoz híven - szombaton 7 órától 13 óra 30 percig lehet a révfülöpi futballpályán, az első rajt a tervek szerint 8 órakor lesz. Az idei Balaton-átúszás eredeti időpontja június 30. volt, de a versenyt többször is el kellett halasztani a rossz időjárás miatt. Tavalyelőtt egy híján 9300-an teljesítették a Révfülöp és Balatonboglár közötti távot, egy éve viszont a rossz idő miatt nem tudták megtartani a rendezvényt.

Kerékpározás:

Kiégett a Lampre kerékpárcsapat egyik kamionja, a kár megközelíti a 250 ezer eurót (68 millió forint). A teherautó értékes kerékpárokat és egyéb eszközöket állított a portugál körversenyre San Sebastianból, amikor Burgos közelében az autópályán lángra kapott. A tűzoltók gyorsan a helyszínre érkeztek, ám az oltás - amint arról a Cyclingnews című szaklap beszámolt - közel négy órát vett igénybe. A tűzesetben senki nem sérült meg, a versenyzők pedig már új kerékpárokkal szerepelnek a portugáliai viadalon.

Lövészet:

Az első napi remeklés után a második napon is jól teljesített, ám 121 korongos teljesítményével egy koronggal lemaradt az olimpiai kvalifikáció megszerzéséről Hegyi Norbert a belgrádi sportlövő Európa-bajnokság férfi trap számában. 

Fekvenyomás:

Aranyérmet nyert a plzeni fekvenyomó Európa-bajnokság pénteki versenynapján Kubatov Géza a 83 kilogrammosok súlycsoportjában. A tavaly Eb-ötödik bajai sportoló 245 kg-os teljesítménnyel hódította el az Európa-bajnoki címet a cseh városban. Előtte a nők plusz 84 kg-os kategóriájában a junior-világbajnok Szabó Ágnes, az Orosházi Toldi SE emelője lett bronzérmes úgy, hogy utolsó, 182,5 kilós gyakorlatával junior-világcsúcsot állított fel.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr423128559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása