HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 739.

2011.08.06. 20:19 Gabbá

Kick-box:

Kórházba szállítás után meghalt az a motoros, aki szombat délelőtt szenvedett balesetet Debrecenben. A 20 éves áldozat Tócsán Tibor, a debreceni Báthory SE világ- és Európa-bajnok kick-box-versenyzője. A sportoló szombat délelőtt motorjával teherautónak ütközött Debrecenben, a mentők életveszélyes állapotban kórházba szállították, ahol a többszöri újraélesztési kísérlet ellenére sem tudták megmenteni - mondta Szentgyörgyi János, a debreceni Kenézy Kórház szóvivője. Ignéczi László, a debreceni Báthory SE vezetőedzője szombat délután megerősítette, hogy a klub kiemelkedő sportolója, a világ- és Európa-bajnok Tócsán Tibor volt a baleset áldozata. "Nagyon megrázott a tragikus hír. Egy nagyon tehetséges sportembert veszítettünk el" - mondta a Nemzeti Sportszövetség Sajtószolgálatának Leyrer Richárd, a magyar szövetség elnöke. 

Sportlövészet:

Fegyvere hibája miatt nem lett aranyérmes Nemes Adrienn a belgrádi sportlövő Európa-bajnokság szombati versenynapján: a magyar lövőnek a döntőben háromszor romlott el a pisztolya, ám így is a negyedik helyen zárt a junoir lányok sportpisztoly számában. A 30+30 lövéses alapversenyben Nemes a legjobb volt, 574 körrel az első helyről kezdhette a 20 lövéses finálét. A döntőben a második ötös sorozat végéig minden rendben ment, nagy fölénnyel vezetett, ám a negyedik és az ötödik (9., 10.) lövés már nem sikerült, pisztolya nem töltötte be a golyót, így nem tudta elsütni. A szabályok lehetőséget adtak neki, hogy újra lőjjön, ám a fegyver tovább rakoncátlankodott, és az első sikeres pótlövés után a másodiknál megint nem sült el, így azt nulla körrel írták be neki. Az óriási fölényből ezzel komoly hátrány lett, Nemes ennek ellenére nem esett össze, a harmadik és negyedik ötös sorozattal visszatornázta magát a holtversenyes harmadik helyre. A szétlövésben aztán a bolgár Lidia Nencseva jobb volt nála, így a magyar negyedik lett. Az Universiadén is induló Nemes fölényét jelzi, hogy végül 5,7 körrel maradt el a győztestől, azaz fegyvere - mellyel már korábban is akadtak problémák - biztos aranyéremtől fosztotta meg.

Kerékpározás:

Az idény végén megszűnik a HTC Highroad ,a világ pillanatnyilag legjobb kerékpáros sprinterének, a brit Mark Cavendishnek a csapata. A húsz Tour de France-szakaszelsőséggel büszkélkedő 26 éves bringás közleményben tudatta mélységes csalódottságát. Egyúttal jelezte, hogy már eldöntötte, hol folytatja pályafutását, de csak akkor áll elő konkrétumokkal, ha a szerződést megkötik. A HTC tulajdonosa, Bob Stapleton a befektetői tárgyalások sikertelenségével indokolja, hogy a szezon végén feloszlik a csapat. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr133130532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása