HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 746.

2011.08.13. 16:53 Gabbá

Kerékpározás:

Nem indul jövőre a Giro d'Italián a címvédő Alberto Contador, hogy kizárólag a Tour de France-ra koncentráljon. A spanyol kerékpárosnak idén esélye sem volt a Franciaországban az olasz körverseny megnyerése után. A 28 éves Contador - aki korábban már háromszor nyert a Touron - az idén ötödik lett a francia versenyen, s novemberben kemény próba vár rá, miután többszöri halasztást követően várhatóan akkor dönt majd a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) a doppingügyében. "A célom 2012-ben egyértelműen a Tour megnyerése" - mondta Contador a dán Ritzau hírügynökségnek. "Ha elindulok egy versenyen, akkor azon győzni akarok. Emiatt sokkal jobbnak látom, ha a jövő évi Giro ideje alatt csak az edzésre figyelek." Contador a tavalyi, általa megnyert Touron bukott le, szervezetében klenbuterol nyomaira bukkantak. Állítása szerint fertőzött hús miatt akadt fenn az ellenőrzésen. A Spanyol Kerékpáros Szövetség felmentette, a nemzetközi szövetség (UCI) és a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) azonban a CAS-hoz fordult. Az UCI jelezte, amennyiben a CAS bűnösnek találja az ártatlanságát hangoztató Contadort, megfosztja őt valamennyi, tavaly július óta elért eredményétől. Így aztán nemcsak a 2010-es Tour-elsősége, hanem az idei Giro d'Italia-győzelme is elúszhat. 

Kajak-kenu:

Hétvégén is folyamatosan zajlik a munka a kajak-kenu világbajnokság helyszínén, Szegeden. Már áll a 10.900 ülőhelyes lelátó, hitelesítették a maty-éri pályát és nyit az akkreditációs központ. A versenyhelyszínen geodéták mérték meg, hogy minden pálya azonos hosszúságú legyen. "Azt is bemérték, hogy a célvonal egészen pontosan 90 fokos szöget zárjon be a pályákkal. Mindent rendben találtak, egyetlen versenyző sem juthat jogosulatlan előnyhöz" - nyilatkozta Vékássy Bálint versenyigazgató. Az olimpiai kvalifikációs vb szerdán kezdődik, 94 ország adta le a nevezését, ami rekordnak számít a sportág történetében. A 248 londoni kajak-kenus olimpiai kvóta több mint kétharmada Szegeden talál gazdára.

Sportlövészet:

Sidi Péter címvédőként ezüstérmet szerzett a 300 méteres nagyöbű sportpuska 3x40 lövéses összetett számában a belgrádi sportlövő Európa-bajnokság szombati versenynapján. A komáromi lövő ugyanúgy 1170 kört ért el, mint a győztes osztrák Michael Podolak, azonban riválisa jobb belső tizeseivel érdemelte ki az aranyérmet. A harmadik a svájci Marcel Bürge lett 1168 körrel. Sidinek ez volt a harmadik dobogós helyezése az Eb-n, ezt megelőzően a kisöbű szabadpuska 3x40 lövéses összetett számában megvédte címét, míg a standard puska 300 méteres számában második lett.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr893151155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása