HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 775.

2011.09.11. 19:51 Gabbá

Kerékpározás:

A spanyol Juan José Cobo nyerte meg vasárnap a 66. Vuelta a Espana országúti kerékpáros körversenyt, melynek utolsó szakaszán a szlovák Peter Sagan volt a leggyorsabb. A 3356 km-es erőpróba záróetapja már szokás szerint a dobogósok és a pontversenyek győzteseinek pezsgőzésével telt, a harminc esztendős Cobo pályafutása során először nyert meg háromhetes körversenyt.

 

Eredmények:
21. szakasz: Circuito del Jarama-Madrid, 94 km:
1. Peter Sagan (szlovák, Liquigas) 2:20:59 p
2. Daniele Bennati (olasz, Leopard-Trek) azonos idővel
3. Alessandro Petacchi (olasz, Lampre) a.i.

Az összetett végeredménye:
1. Juan José Cobo (spanyol, Geox-TMC) 84:59:31 ó
2. Christopher Froome (brit, Sky) 13 mp hátrány

3. Bradley Wiggins (brit, Sky) 1:39 p h. 

Öttusa:

A lövészettel kombinált futást a kétszeres olimpiai bajnok Andrej Mojszejev kezdhette az élről, és a hazai közönség biztatása közepette nem is engedte át másnak az első helyet. A már kvótás Kasza Róbert fél perccel mögötte rajtolt, nyakában az orosz Alekszandr Leszunnal, majd 15 másodperc múlva indult Marosi, nyomában egy harmadik orosz, Ilja Frolov. Marosi Ádám bronzérmet, és ezzel ötkarikás kvótát szerzett a moszkvai olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokságon vasárnap. A csapat második lett. Leszun már az első körben megelőzte Kaszát, Marosit pedig Frolov üldözte. Mojszejev és Leszun elhúzott a többiektől, Marosi tartotta a távolságot Frolovval szemben, sőt az utolsó sorozatban jobban célzott, így kezdte lerázni riválisát. Mindketten befogták Kaszát, majd a célba Marosi biztos előnnyel érkezett be, és a vb-bronzérem mellett olimpiai kvótának is örülhetett. A gyenge vívás után nem gondolkoztam azon, mi lesz a folytatásban, mert éreztem a versenyt. Sokkal dinamikusabb voltam, mint a selejtezőben, jól bírtam fizikailag, nem viselt meg a vb előtti betegség és kihagyás" - mondta az eredményhirdetés előtt Marosi. "Aztán életem lovaspályáját mentem. Megvan a kvóta, és ez nagyon jó dolog, nagyon boldog vagyok." Nagyot futott Demeter Bence, aki hatodik lett, és az egyéni induló Tibolya Péter is, aki nem mellesleg megnyerte a számot, és feljött a tizedik helyre. Csapatban a kiválóan futó oroszok (Leszun, Frolov, Karjakin) tizennyolc ponttal a magyarok elé kerültek, a harmadik Olaszország triója lett. "Ha előre azt mondják, hogy a csapat második, akkor elfogadom, de szombaton és vasárnap is olyan közel voltunk az első helyhez, hogy lehetne már egy kis szerencsénk" - nyilatkozta Pálvölgyi Miklós szövetségi kapitány. "De minden versenyző dicséretet érdemel. Marosi betegség és egy közepes vívás után állt fel, Kasza Robi is jól küzdött, Demeter pedig egyszerűen odaért - benne még van bőven tartalék. Immár van két-két férfi és női kvótánk, majd szerzünk melléjük még kettőt, hogy nekem legyen gondom a válogatásnál." A magyarok négy éremnél tartanak a vb-n, szombaton Kovács Sarolta és a csapat második lett a női döntőben. A vb hétfőn a vegyes párosok vetélkedésével folytatódik. 

 

Tenisz:

Hiába nyerte meg az első két játszmát Roger Federer, akinek a döntő szettben két meccslabdája volt, végül a világelső Novak Djokovic jutott az US Open döntőjébe. Roger Federer számára az volt az elődöntő tétje, hogy megmarad-e az esélye arra, hogy 2011-ben begyűjtsön egy Grand Slam-trófeát. A svájci klasszis rövidítésben be is húzta az első szettet, majd az elsőhöz hasonlóan magas szívonalú játékot hozó másodikat is, pedig 1-3-ról még visszajött a szerb, Federer egy újabb bréket követően kiszerválta a játszmát, és egy lépésre volt a döntőtől. A harmadik szettben Djokovic feltámadt, gyorsan elhúzott 3-0-ra, és 6-3-mal szépített. A negyedik játszma a harmadik lenyomata volt, Djokovic megint brékkel nyitott, frissebben mozgott, pontosabban ütött, és kiharcolta a döntő szettet. Federer összekapta magát az ötödik játszmára, 4-3-ig mindketten hozták a saját adogatásukat, de Djokovic elbizonytalanodott a nyomás miatt, és Federer három és fél óra után a meccsért, a döntőért adogathatott. El is jutott két meccslabdáig, de Djokovic előbb egy vagány ritörnnel életben tartotta a reményeit, majd egy Federer-tenyeres a hálón megpattanva kipattant, és a lélektani előnyt meglovagolva a világelső elvette a svájci adogatását. Federer nem is tudott már kimászni a gödörből, Djokovic elképesztően pontosan játszott, és egy újabb brékkel nyerő pozícióba hozta magát, amit nem is engedett ki a kezéből. 

A címvédő Rafael Nadal játszhatja majd az US Open döntőjét Novak Djokoviccsal New Yorkban, miután legyőzte Andy Murrayt. A nőknél Serena Williams-Samantha Stosur döntő lesz. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr23219151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása