HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 795.

2011.10.01. 17:42 Gabbá

Tenisz:

Arn Gréta és Czink Melinda is kiesett szombaton a 4,5 millió dollár összdíjazású pekingi tenisztorna selejtezőjének második fordulójában. Arn a főtáblára jutásért játszott mérkőzésen a dél-afrikai Chanelle Cheeperstől szenvedett vereséget, míg Czink a brit Laura Robsontól kapott ki. 

Úszás:

Nem cserbenhagyásos gázolás szenvedő alanya volt Kendrick Monk ausztrál úszó, hanem gördeszkájával esett akkorát, hogy két helyen is eltörött a könyöke. A gázolásos verzióval maga a sportoló állt elő balesete napján, szerdán, szombaton azonban bevallotta, hogy nem mondott igazat, valójában ő okozta a bajt saját magának. A 23 éves Monk először még azt vallotta a rendőrségen, hogy kerékpárral közlekedett Brisbane-ben, amikor egy autó elütötte, majd a sofőr segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A 200 m gyorson nemzetközösségi bajnok felépülése akár két hónapig is eltarthat, és kérdés, formába lendül-e annyira, hogy sikerrel szerepeljen márciusban az ausztrál olimpiai válogatón, ahol a londoni olimpiai részvételért küzdenek az ausztrál úszók. 

Labdarúgás:

Tíz évvel meghosszabította szerződését sportszergyártójával, így 15 millió euró üti a markát Mario Götzének, a Borussia Dortmund fiatal labdarúgójának. A 19 éves német válogatott támadó középpályás lépéséről és a megállapodás pénzügyi vonzatáról a Bild című lap számolt be. A kontraktus kiterjesztésének hírét Volker Struth, a játékos ügynöke az újságnak megerősítette, de részletekbe nem bocsátkozott. Götzének komöly érdemei voltakabban, hogy a Dortmund az elmúlt idényben német bajnok lett. A nemzeti csapatban is egyre többször jut szerephez, és rendre meggyőző teljesítménnyel hálálja meg a bizalmat. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr653270373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása