HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 804.

2011.10.10. 22:24 Gabbá

Asztalitenisz:

A magyar férfiválogatottnak nem sikerült az újabb bravúr, kikapott Portugáliától a negyeddöntőben, így az 5-8. helyért játszhat a Gdanskban zajló asztalitenisz Európa-bajnokság csapat versenyében. 

A magyar női válogatott bejutott az elődöntőbe, így már biztosan érmet szerez a csapatversenyben a gdanski asztalitenisz Európa-bajnokságon. A Tóth Krisztina, Póta Georgina, Lovas Petra összetételű csapat - amely a tavalyi Eb-n ötödikként zárt - a hétfői negyeddöntőben a németeket verte nagy csatában, 3-2-re. 

Síelés:

szerdán ismét edzésbe áll az osztrák Hans Grugger, aki hatalmasat bukott január 20-án, a férfi alpesi sízők Világkupa-sorozatának kitzbüheli lesiklóedzésén. Az osztrák szövetség hétfői közlése szerint a 29 éves versenyzőnek zöld utat adtak az orvosok, így nincs akadálya annak, hogy visszatérjen a legjobbak közé. A pályafutása során négy Vk-futamot nyert síelő a kilenc hónappal ezelőtti tréningen az úgynevezett Mausefallén, egy éles balkanyar utáni nagy ugratón veszítette el az egyensúlyát, erősen beverte a fejét, s az esés következtében azonnal elájult. Bukását követőensúlyos fej- és mellkasi sérülésekkel szállították helikopterrel az innsbrucki egyetemi klinikára, ahol ötórás életmentő agyműtéten esett át. Ezután napokig mesterséges kómában tartották, és egy hónap elteltével engedték csak ki a kórházból. 

Maratonfutás:

Egy jótékonysági céllal futó 35 éves tűzoltó összeesett a vasárnapi Chicago Marathonon, majd a kórházba szállítás után meghalt. William Caviness azzal a céllal vágott neki a távnak, hogy pénzt gyűjtsön az égési sérültek javára. Nem sokkal a cél előtt azonban összeesett. Az elsősegélynyújtók még újra tudták indítani a szívverését, ám később, a kórházban meghalt.

Ez volt a második eset öt év alatt, hogy tragédia árnyékolta be a híres futóversenyt.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr393292958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása