HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 826.

2011.11.01. 23:01 Gabbá

Ökölvívás:

Evander Holyfield és Riddick Bowe egyaránt úgy véli, képes lenne elverni akár Vitalij, akár Vlagyimir Klicskót, ám a nehézsúly profiökölvívó-címeit birtokló ukrán fivérek nem szívesen kockáztatnának ellenük. A 49 éves Evander Holyfield (44 győzelem - 29 KO, 10 vereség, 2 döntetlen) továbbra sem tett le álmáról, hogy nehézsúlyú világbajnokként vonuljon vissza. A korábbi vitathatatlan bajnok szívesen kiállna a súlycsoport jelenlegi élmenőivel, Vitalij és Vlagyimir Klicskóval, de úgy érzi, esélytelen, hogy egy ilyen csata összejöjjön. "Számukra ez csak arról szól, hogy kik ellen kereshetik a legtöbbet. Nos, másodvonalasok ellen nem kereshetnek úgy, ahogy ellenem, hiszen még mindig én vagyok a legnagyobb nevű nehézsúlyú. De nem kockáztatnak ellenem. Az összes szervezet nehézsúlyú világbajnokaként akarok visszavonulni, és tudom, hogy mindkét Klicskót megverném" - idézte a Profiboksz.hu Holyfieldet. Ugyancsak hasonlóan érez az IBF, a WBO és a WBA-címet birtokló Vlagyimirrel és a WBC-bajnok Vitalijjal kapcsolatban a 44 éves Riddick Bowe, aki utoljára 2008-ban lépett szorítóba, de mérlege imponáló: 43 győzelme (ebből 33 KO) mellett mindössze egyszer szenvedett vereséget - éppen Holyfield ellen 1993-ban. "Ha akarják, kiállok ellenük, ehhez csak az kellene, hogy kapjak hat hónapot a felkészülésre. Az oroszlán felismeri az oroszlánt, de ezek a fiúk csak birkák" - nyilatkozta a Huffington Postnak. Bowe elmondta, utolsó németországi mérkőzésén, amikor 2008. december 13-án Mannheimben legyőzte Gene Pukallt az egyik Klicsko fivér nagypapának szólította. "Tudod, mit tenne ez a nagypapa most? Elverné a seggedet" - üzent az ukrán bokszolóknak. 

Jégkorong:

A vasránapi, zágrábi vereség után kedden hazai pályán kapott ki a Sapa Fehérvár AV19 az osztrák jégkorongligában (EBEL). A székesfehérvári csapat a Vienna Capitals együttesétől szenvedett kétgólos vereséget (1:3).

Motorsport:

A Simoncelli család kérésére nem lesz gyászszünet a gyorsaságimotoros-vb utolsó futamán, a hétvégi Valenciai Nagydíjon. A 24 éves Marco Simoncelli október 23-án, a malajziai GP-n szenvedett halálos balesetet, és apja, Paolo Simoncelli kedden közölte: "Nem szeretném, ha gyászszünettel indulna a futam. Marcónak sokkal jobban tetszene, ha a MotoGP, a Moto2 és a 125 köbcentisek teljes mezőnye egy percen át felbőgetné a motorját."  Az olasz versenyző csapata, a Honda Gresini korábbi döntését megváltoztatva hétfőn jelentette be, hogy mégis elindul az idényzárón, mert az elhunyt is ezt szerette volna. A 2008-ban a negyedliteresek között világbajnok Simoncelli a malajziai futam első körében elveszítette uralmát a motorja felett, elesett, a mögötte érkező amerikai Colin Edwards és honfitársa, Valentino Rossi pedig már nem tudta elkerülni az ütközést, és nekihajtott. Simoncellit kritikus állapotban szállították a sepangi pálya egészségügyi központjába, ahol már nem tudtak rajta segíteni. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr363346338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása