HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 835.

2011.11.10. 21:27 Gabbá

Kerékpározás:

Egy év felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtotta egy francia bíróság Floyd Landis korábbi országúti kerékpárost, mert megpróbálta feltörni a doppingmintájának elemzését végző laboratórium számítógépes rendszerét. Az amerikai versenyző 2006-ban megnyerte a Tour de France-t, de megfosztották a címétől, miután túl magas volt tesztoszteron szintje. A bíróság bizonyítottnak találta, hogy megpróbált behatolni a laboratórium számítógépes rendszerébe, hogy meghamisítsa az elemzés adatait. Landis korábbi ügynöke, Arnie Baker ugyanilyen büntetést kapott, továbbá mellékbüntetésként kettőjüknek összesen 75 ezer eurós pénzbírságot is fizetniük kell. Landis volt az első Tour-győztes, akit utólag fosztottak meg első helyétől. Azóta folyamatosan támadja a nemzetközi szövetséget, annak vezetőit és másokat, de vádjait eddig nem tudta bizonyítani. 

Atlétika:

Fennakadt a doppingvizsgálaton, ezért megfosztották bajnoki címétől a venezuelai victor Castillót, az októberi Páamerikai Játékok férfi távolugró számának győztesét. A 30 éves atléta mintájában a stimulánsok közé tartozó metilhexanemin nyomaira bukkantak. A 8,34 méteres egyéni csúccsal rendelkező, Guadalajarában 8,05-tel győztes Castillo karrierje ezzel vélhetően befejeződött, miután 2006 és 2008 között egyszer már kényszerszüneten volt doppingolásért, így a mostani eset után örökös eltiltásra számíthat. 

Tenisz:

 

Sajtóértesülés szerint Novak Djokovic családjával zajló vitája miatt lemondott posztjáról Slobodan Zivojinovic, a Szerb Tenisz Szövetség elnöke. Az ország köztelevíziójának csütörtöki híradása alapján a 48 éves sportvezető - aki 1987-ben 19. volt a világranglistán - azután veszett össze a világelső sztár apjával, hogy a válogatott tavaly megnyerte a Davis-kupát. Srdjan Djokovic azt kifogásolta, hogy Zivojinovic nem segítette kellően fia, illetve más szerb játékosok előmenetelét. Zivojinovic várhatóan két hét múlva jelenti be távozását, amelyet hivatalosan a Nemzetközi Tenisz Szövetségben, illetve annak Dk-bizottságában ellátott feladataival indokol meg. Utódja a szerb külügyminiszter, Vuk Jeremic lehet. 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr203369426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása