HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 852.

2011.11.27. 19:58 Gabbá

Labdarúgás:

Grzegorz Lato, a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokságon társházigazda lengyel szövetség (PZPN) elnöke azt mondta: mindenben együttműködik a  sportminisztériummal és az ügyészséggel, amely korrupció gyanúja miatt indított ellene vizsgálatot. Joanna Mucha sportminiszter pénteken bízta meg az ügyészséget egy 2010-es, titokban felvett videó és hanganyag vizsgálatával, szerinte ugyanis elképzelhető, hogy a felvételek - amelyeken Lato is szerepel - bűnügyet bizonyítanak. Az 1974-es világbajnokság gólkirálya, Lato a helyi sajtónak azt mondta, hogy ártatlan és nem követett el semmi törvénybe ütközőt. A PZPN illetékesei úgy nyilatkoztak, hogy az ominózus felvételeken a szövetség új székházának tervei is szóba kerültek. 

Olimpiai mozgalom:

 

Az európai olimpiai bizottságok szervezete (EOC) alkalmasnak találta, egyúttal kiválóra értékelte a 2017-es nyári európai ifjúsági olimpiai fesztivál megrendezésére Győr helyszínnel benyújtott magyar pályázatot a Szocsiban rendezett közgyűlésén. A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) szerint ezzel a döntéssel Győr "hivatalosan és nemzetközileg" is elnyerte a pályázó város jogállását, valamint jelentős lépést tett a rendezési jog megszerzése felé. A közgyűlésen részt vett Borkai Zsolt, a MOB elnöke, valamint Nagy Zsigmond nemzetközi igazgató és Szabó Bence sportigazgató is. Az EOC szemlebizottsága jövő májusban látogat Győrbe, a végleges pályázati kézikönyv benyújtásának határideje október eleje. A rendezési jog odaítélésről az EOC közgyűlése a december 6. és 9. közötti izraeli ülésén határoz. 

Ökölvívás:

Mivel a kereskedelmi csatornákat nem érdekli Erdei Zsolt szilveszteri IBF-címmeccse Tavoris Cloud ellen, várhatóan a közszolgálati tévéhez kerül a találkozó. "Erdei univerzumos éveiben nagyon fontos volt számunkra a boksz, de azokat a meccseket Európában, az esti órákban rendezték. Amerikában magyar idő szerint hajnali négy óra körül lép ringbe Madár, ezért nem érdemes közvetítenünk" - idézte a Borsonline.hu Kolosi Pétert, a RTL programigazgatóját. A lap szerint a TV2 hasonló okok miatt nem érdeklődik a lehetőség iránt. A cikk szerint a közszolgálati csatorna viszont a nyári Klicsko-Haye találkozó sikerén felbuzdulva szívesen műsorára tűzné a találkozót, és ebben együttműködne a Sport Tv-vel. "Akkor többen nézték a Duna Televíziót, mint az RTL Klubot. Most is hasonló sikerre számítunk, ráadásul felvételről is leadnánk a meccset" - mondta Riskó Géza, az MTVA sportfőszerkesztője. A kaliforniai ökölvívógálán Erdei Zsolt a címvédő amerikai Tavoris Clouddal mérkőzhet meg a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) félnehézsúlyú világbajnoki övéért. A két veretlen bokszoló magyar idő szerint január 1-jén hajnalban fog összecsapni Anaheimben. 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr453416301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása