HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 856.

2011.12.01. 20:49 Gabbá

Kerékpározás:

Még legalább kétszer szeretne elindulni a Tour de France-on az ausztrál Cadel Evans, a francia kerékpáros körverseny címvédője. "Amíg versenyben leszek az összetett elsőségért, addig folytatom. Még két évig biztosan szeretnék ott lenni a rajtnál, mert folyamatosan fejlődök, és nem érzem magam öregnek" - jelentette ki szerdán a 34 éves versenyző. A Svájcban élő Evans jövőre később kezdi meg az idényt, így kihagyja hazájában a Tour Down Under elnevezésű erőpróbát, és a Tour de France mellett a londoni olimpiára, továbbá a hollandiai Limburgban sorra kerülő világbajnokságra kíván összpontosítani. 

Úszás:

A legnagyobb amerikai úszósztárok mutatták be szerdán New Yorkban a Speedo cég legújabb szuperszerelését, amelyet az Egyesült Államok legjobbjai viselnek majd a jövő nyári, londoni olimpián, és amelytől világcsúcsok sorát várják. A sportág jelenlegi legnagyobb sztárjának számító Michael Phelps, az év amerikai úszójának megválasztott Ryan Lochte - közéjük férkőzve lett második a pekingi olimpián mindkét vegyesszámban Cseh László - és a szintén olimpiai bajnok Natalie Coughlin vett részt a Fastskin3-nak elkeresztelt újdonság prezentációján, ahol elhangzott, hogy használatához hozzájárulását adta a FINA, a vizes sportokat összefogó nemzetközi szövetség is. Az új szerelésbe beletartozik a térd fölött végződő, biciklisnadrágra hasonlító alsó rész mellett a speciális úszósapka és a széles szemüveg is, utóbbi kettő a viselőjének pókemberes külsőt kölcsönöz. Az új csodadressztől ismét világcsúcsokat várnak, ami azért érdekes, mert a FINA 2009-ben betiltotta az úgynevezett cáparuhákat. A Speedo képviselője elmondta, hogy a fejlesztés négy évükbe került, és legfőbb erénye a Fastskin3-nak az, hogy az úszó gazdaságos oxigénfelvételét az eddigiekhez képest 11 százalékkal javítja, miközben a közegellenállást a víz alatt 16,6, a víz felett pedig 5,2 százalékkal csökkenti. "Mindez hatalmas előny egy olyan sportágban, amelyben az aranyérmekről olykor századmásodpercek döntenek" - érvelt az új segédeszközök mellett Bob Bowman, a tizennégyszeres olimpiai bajnok Phelps edzője. Maga Phelps nagyszerű ajándéknak minősítette az új viseletet, amelyet a maga nemében az eddigi legjobbnak tart. "Mindenki ugyanazt a jótékony hatást várhatja el tőle, élvezheti az előnyeit, hiszen bárki hozzájuthat a Fastskin3-hoz, nemcsak a Speedo által támogatott sportolók - nyilatkozta Lochte, aki hozzáfűzte: - Amikor rajtam van, Supermannek érzem magam, aki bárkit legyőzhet, a startkőre állva pedig olyan érzés fog el, mintha akcióhős lennék." Coughlin főképpen az új szemüveget dicsérte: "Száznyolcvan fokossá bővíti a látóteremet, s úszás közben is mindent érzékel a szemem anélkül, hogy a fejemet mozdítanom kellene" - jelentette ki. Kiss László, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya nem örült a hírnek: "Nem vagyok ellene az újnak, de amikor ilyenről hallok, már csak néhány hónappal a londoni olimpia előtt, a legkevésbé sem vagyok boldog, féltem az egyenlő versenyfeltételeket - mondta a szakember. - A Speedo új dressze, meg a "kiegészítők" nekem a pekingi olimpia előtti és persze utáni időket juttatják az eszembe, nevezetesen azt, hogy a "rongyos forradalom" folytatódik, pontosabban kezdődik a második felvonás... Nekünk amúgy az Arenával van hosszú távú szerződésünk, s úgy tudom, hogy ez a cég is új dressz előállításán dolgozik." 

Tenisz:

 

Dühösen fogadta a kora reggeli doppingellenőrzést az argentin teniszválogatott, amely péntektől vasárnapig Sevillában vívja a tenisz Davis-kupa döntőjét a házigazda spanyolok ellen. "Tönkretették a pihenőnapunkat, csütörtökön reggel fél hétkor kellett mindenkinek mintát szolgáltatnia" - mérgelődött Tito Vazquez kapitány. "Választhattak volna másik időpontot is, de ezt persze nem mi döntjük el." A pénteki egyes mérkőzéseken Rafael Nadal Juan Monacóval, majd David Ferrer Juan Martin del Potróval találkozik.

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr923429941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása