HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 870.

2011.12.15. 18:52 Gabbá

Úszás:

Verrasztó Dávid megütötte Gyurta Gergelyt és az egyesülete egyik edzőjét a szczecini rövid pályás úszó-Eb záróbankettjén - írta csütörtöki számában a Blikk. Szabó Tünde, a Magyar Úszó Szövetség főtitkára elmondta, a szövetségi fegyelmi vizsgálatot indított az ügyben, és a döntés előtt minden felet meghallgat. A Jövő SC Európa-bajnoka a szczecini rövid pályás úszó-Eb záróbankettjén ököllel megütötte a világbajnoki bronzérmes Gyurta Gergelyt - írja a Blikk. A lap szerint többen próbáltak közbelépni, így a két úszó egyesületének egyik edzője, Virth Balázs is, akit Verrasztó állítólag szintén megütött, úgy orrba vágta, hogy eleredt a vére. Az újság szerint Verrasztó azért vetkőzött ki magából, mert Gyurta gratuláló sms-t küldött a barátnőjének, a szintén válogatott Joó Sárának. A világ- és Európa-bajnok Gyurta Dániel öccse és az Egyesült Államok-Európa úszóversenyre készülő Verrasztó Dávid egyelőre nem nyilatkozik az ügyben. A Gyurta testvérek apja, Gyurta Tamás a fia érdekeire hivatkozva kérdésünkre szintén nem kommentálta az ügyet, a Jövő SC-hez közeli forrás azonban megerősítette a Blikk információját. "Hivatalosan elkezdtük a fegyelmi vizsgálatot, mindenkit meghallgatunk, aki akár közvetlenül, akár közvetetten érintett volt az ügyben" - mondta el az [origo]-nak Szabó Tünde, a Magyar Úszó Szövetség főtitkára. Kérdésünkre, hogy Virth Balázs edző nyújtott-e be panaszt az esetleges sérülése miatt, a főtitkár elmondta: nem tud feljelentésről, és éppen a tisztánlátás végett történnek a meghallgatások. Verrasztó Dávid és Gyurta Gergely egyaránt a Jövő SC-ben úszik, amelynek a klubelnöke Dávid apja, Verrasztó Zoltán. A verekedésről szóló hírt az egyesület honlapjára is kitették. 

Jégkorong:

Egy góllal kikapott (4-3) a magyar válogatott a holland csapattól a donyecki U20-as divízió II-es jégkorong-világbajnokság csütörtöki játéknapján. 

Evezés:

 

Az evezős olimpiai kvótát szerző Simon Béla, Juhász Adrián kormányos nélküli kettesen kívül most már biztos, hogy további magyar résztvevőkre is számíthatunk Londonban: a Nemzetközi Evezős Szövetség (FISA) elfogadta dr. Mészáros László nemzetközi versenybíró jelentkezését. A FISA néhány nappal ezelőtt küldte meg tagjai részére a nemzetközi bíróbizottság listáját, mely tartalmazza a londoni olimpián és a paralimpián résztvevő versenybírók neveit. Evezős versenybíró számára a legnagyobb kitüntetés, pályája csúcsa az olimpiai részvétel, magyar versenybíró legutóbb Athénban lehetett jelen, Erdős Marianne személyében. További magyar ötkarikás résztvevők is lesznek 2012-ben Londonban: a Magyar Evezős Szövetség (MESZ) két elnökségi tagja, Szántó Éva, mint a FISA versenyszervezésekért felelős bizottságának tagja az olimpiai evezős versenyek lebonyolításában vesz részt, dr. Kokas Péter, FISA orvos-bizottsági tag pedig a paralimpiai regatta versenyorvosa lesz. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr973466731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása