HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 1509. ˇhúzódzkodásˇ + \\fekvenyomás\\ + °ugrálókötelezés° + × 4 ütemű fekvőtámasz × + (úszás) + [evezés] + ¤szaunázás¤ + ˘sétálás˘

2011.12.22. 17:45 Gabbá

Húzódzkodás: 8 féle fogásban 10-10 darab húzódzkodás megcsinálása, fekvenyomás:6x10x75 kilogramm kinyomása, ugrálókötelezés: 4x500 ugrálás kötéllel és közben csak az első és a második sorozatban 1x-1x akadtam bele a kötélbe, vagy léptem rá, 4 ütemű fekvőtámasz: 5x30 darab 4 ütemű gyakorlat megcsinálása, úszás: 1500 méter leúszása a következő bontásban: 1000 h.+TEÁ és 500 gy.+TEÁ, evezés: 5 kilométer leevezése az evezősergométeren 23 percen belül, szaunázás: 1x30 és 3x10 perc szaunázás és közte 5-5 perc lehűlés, sétálás: a munkaidőm alatt 12.200 lépést tettem meg, ami 9,2 kilométer legyaloglását jelenti és ez 429 kilokalóriát égetett el.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Hajnalban sikerült ma is bemennem a céghez, bár nem annyira korán, mint kedden. Ennek ellenére a munkakezdésre megcsináltam a húzódzkodást, a fekvenyomást, az ugrálókötelezést, a 4 ütemű fekvőtámaszt és az úszást. Persze ehhez az kellett, hogy amennyire lehet végig hajtsam az egyes mozgásformákat és azon belüli sorozatokat. A húzódzkodást szinte folyamatosan csináltam végig. A fekvenyomásnál már az egyes sorozatok között tartottam pihenőket, de nem sokat, hogy a bedurrant izmaimat kilazítsam egy kicsit. Az ugrálókötelezést is hajtottam amennyire csak tudtam. Ennek lett az eredménye, hogy az első két sorozatban 1x-1x elakadtam a kötélben. A 4 ütemű gyakorlatban az első 30-as sorozatnál nehezen hajlítódtak a térdeim, de aztán bemelegedtek erre a mozgásformára és innentől kezdve nem volt semmi baj sem. Az úszást egy jó erős közepes tempóban teljesítettem végig. Aztán elkezdtem dolgozni. De látszott, hogy év végi hangulat van, mert nem volt szinte semmi munkám se. Ezért még a délelőtt folyamán leeveztem az 5 kilométert az evezősergométeren. Ma figyeltem először, hogy amióta megcsinálták a gépet, mennyi idő alatt teljesítem a távot a géppel versenyezve. Aztán ebéd előtt a kollégáimmal beültünk a szaunába egyet izzadni. Mivel már üzemelt a helyiség, azért több menetben szaunáztam le a szokásos 1 órámat. Ahogy már említettem, ma nem kellett megszakadni a munkában, ezért mindössze 9,2 kilométert gyalogoltam le a munkaidőm alatt. Ma sikerült 8 mozgást megcsinálnom és már 26 edzésnél tartok, pedig még csak csütörtök van. Persze a karácsony, meg az utazások még hátra vannak, amikor nem fogok annyit mozogni. Viszont így jó, mert egy kissé már fáradt vagyok, és az ünnep első napjaiban jól fog esni egy kis pihenő, lazulás. Majd kiderül, hogy mennyit fogok mozogni az ünnepek alatt. Nem izgatom magam, ha nem edzek, mert akkor az új esztendőben újult erővel fogok belevágni a lecsóba!  

Szólj hozzá!

Címkék: úszás evezés húzódzkodás fekvenyomás sétálás ugrálókötelezés szaunázás 4 ütemű fekvőtámasz

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr913487558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása