HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 888.

2012.01.02. 21:44 Gabbá

Tenisz:

Czink Melinda két játszmában kikapott a selejtezőből feljutott amerikai Vania Kingtől a brisbane-i tenisztorna női versenyének első fordulójában, hétfőn. 

Ökölvívás:

Minden idők legfiatalabb nehézsúlyú világbajnoka, Mike Tyson azt állítja, az egészséges életmódot is ugyanolyan megszállottan folytatja, mint annak idején az önpusztítást. A visszatérést már nem fontolgatja, mert szerinte már senkit nem lenne képes megfélemlíteni, és védelmébe vette a sokszor unalmas meccseik miatt kritizált Klicsko testvéreket. "Az emberek olyan bajnokot akarnak látni, aki mindenkit megsemmisít, de ez messze van az objektivitástól. A boksz a győzelemről szól, és mit csinál Vitalij és Vlagyimir? Győznek. Alig hibáznak, és úgy várnak a lehetőségre, mint egy kobra. Persze ez nem feltétlenül látványos, de igen hatékony" - idézte a Profiboksz.hu  a 45 éves exbajnokot, aki azt állítja, hogy teljesen leszámolt korábbi önpusztító életével. "Soha nem lesz még egy olyan bokszoló, aki annyi tablettát fog szedni, mint én tettem. Tele voltam haraggal, lázadó voltam, az egóm szinte eszelőssé tett. Túl fiatal voltam, és minden olyan gyorsan történt, hogy nem volt lehetőségem a fejlődésre. Egy seggfej voltam, egy őrült, egy megszállott. Sosem gondoltam volna, hogy megérem a harmincat, de örülök, hogy még mindig  élek" - mondta Tyson, aki nemi erőszak miatt három évet töltött börtönben. "Régebben sosem voltam otthon, most viszont szinte mindig. Ez a fajta unalom nekem a biztonságot jelenti. Szélsőséges vagyok, csak a feketét és a fehéret ismerem. Most nem iszom alkoholt, nem dohányzom, nem használok drogokat. Nem eszem húst, tejet és tojást, helyette mazsolán, paradicsomlevesen és kamillateán élek. Száz kiló vagyok, két éve még százhatvan voltam, undorodom, ha visszagondolok rá. Tyson karrierje során 400 millió dollárt keresett, most 27 milliós tartozása van, de visszatérni már nem akar. "Már nem vagyok képes senkit se megfélemlíteni, a megjelenésem sem kelt senkiben félelmet." 

Labdarúgás:

 

Negyvenhat éves korában meghalt Gary Ablett, a Liverpoollal és az Evertonnal egyaránt FA-kupát nyert hátvéd. A volt focista Non-Hodgkin-limfómában szenvedett. Ablett karrierje a Liverpoolban indult 1983-ban, majd 1992-ben az Evertonhoz igazolt, ahol négy idényt húzott le. Ő az egyetlen játékos, aki mindkét liverpooli csapattal megnyerte az FA-kupát. Később Ablett még játszott a Birminghamben, majd edzősködni kezdett. 2010-ben az Ipswich Town menedzsere lett, nem sokkal később Non-Hodgkin-limfómát állapítottak meg nála. A Non-Hodgkin-limfóma a nyirokszövet speciális fehérvérsejtjeinek a rosszindulatú daganatos megbetegedése. 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr853515003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása