HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 903.

2012.01.17. 19:20 Gabbá

Tenisz:

Két sima játszmában legyőzte a kanadai Rebecca Marinót az Australian Open egyetlen főtáblás magyarja, Arn Gréta. A világranglistán 92. játékosra a 17. kiemelt Dominika Cibulkova vár a következő fordulóban. Mindössze egy óra kilenc perc kellett Arn Grétának a továbbjutáshoz a melbourne-i torna első fordulójában. A magyar teniszező első szerváinak 62 százaléka működött, viszont némiképp meglepő módon csupán két nyerőt ütött az egész meccsen a hivatalos honlap adatai szerint. A második körben a 17. helyen kiemelt szlovák Dominika Cibulkovával meccsel Arn. A két játékos eddig mindössze egy alkalommal találkozott egymással: 2007-ben New Havenben, ugyancsak kemény borításon, Cibulkova szetthátrányból győzött. A női mezőnyben a US Open-győztes, hatodik kiemelt hazai kedvenc, Samantha Stosur 7:6, 6:3-ra kikapott a román Sorana Cirsteától. Az esélyesek közül Kvitova (2.), Sarapova (4.), Bartoli (9.) és Serena Williams is biztos győzelemmel kezdett.  

Olimpia:

Az új-zélandi gazdaszövetség indítványozta, hogy az országban már hivatalos sportágként elismert birkanyírás olimpiai sportág legyen. A gazdák azzal érvelnek, hogy a birkanyírás komoly testi erőfeszítést igényel, és külön technikája van. Új-Zélandon a birkanyírás már egy ideje hivatalos sportág, kormányfinanszírozást is kap. A szomszédos Ausztrália szintén szeretné, ha olimpiai szám lenne, ezt már a 2008-as pekingi játékok előtt javasolta. A 8 órás nyírás világbajnoka férfi egyéniben az ír Ivan Scott 749 birkás teljesítménnyel. A nők világranglistáját az új-zélandi Kerri-Jo Te Hiua vezeti, legjobb eredménye 507 birka 8 óra alatt. A következő juhnyíró vb márciusban lesz Új-Zélandon. Egyebek közt ausztrál, brit, ír, dél-afrikai, norvég versenyzők teszik nemzetközivé a mezőnyt. 

Kézilabda: 

Csütörtökön Tatán megműtik Ivancsik Tamást, aki a férfi kézilabda-válogatott hétfői,  oroszok elleni Európa-bajnoki meccsén (31-31)  szenvedett térdsérülést. A diagnózis szerint a bal térdében teljes elülső keresztszalag- szakadás van. Kedd délelőtt Újvidéken MRI-vizsgálaton vett részt Iváncsik Tamás, a férfikézilabda-válogatott jobbszélsője, aki a hétfői, oroszok elleni, 31-31-es döntetlenre végződött Eb-mérkőzésen szenvedett térdsérülést. Erdélyi Gábor csapatorvos megállapította, hogy a játékos bal térdében teljes elülső keresztszalag-szakadást szenvedett. Iváncsik Tamás azonnal hazautazik Magyarországra, ahol csütörtökön a Tatai Olimpiai Központban megoperálják.  A részleges hasizomsérüléssel bajlódó Zubai Szabolcsot a válogatott egészségügyi stábja kezeli és próbálja játékra alkalmas állapotba hozni. A beálló játszani szeretne már a következő mérkőzésen, erre panaszainak csökkenése függvényében kerülhet sor. Mocsai Lajos szövetségi kapitány szerint jó döntésnek bizonyult, hogy a válogatott tizenöt játékost nevezett az Európa-bajnokság rajtjára, hiszen cserére nincs lehetőség a csoportkör végéig, csak majd a középdöntő előtt engedélyeznek a szabályok két cserét. "Iváncsik Tamás súlyos sérülése nagy veszteség mind a válogatott, mind klubja, az MKB Veszprém számára. A 28-as keretben a jobbszélső posztján Gulyás Péter nevezése is előtérbe kerülhet, erre azonban a középdöntőre kerülhet sor, a két csere egyikeként" - nyilatkozta Mocsai, aki szerint újabb játékos benevezése több poszton elképzelhető, kivéve, ha sérülés miatt kerül a csapat döntéshelyzetbe. "Ha Zubai Szabolcs sérülése ugrásszerűen nem javul, akkor a csoportkör hátralévő részére kényszerpályára kerülünk, és beálló poszton nevezhetünk be újabb játékost - ezt szerdán 11 óráig el kell döntetnünk" - fogalmazott a tréner, aki a csurgói Szöllősi Szabolcsot vetheti be, a beállós ott van a helyszínen a csapattal. Az MKB Veszprém edzőjeként is dolgozó szakvezető a hétfői, oroszok elleni meccsről - amelyen ötgólos előnyt eltékozolva ért el döntetlent a válogatott - elmondta: a realitás alapján a pontszerzés bravúrnak számít. "Ahhoz, hogy továbbjussunk az Európa-bajnokság halálcsoportjából, újabb bravúrra lesz szükségünk a világbajnoki bronzérmes, rendkívül stabil, a franciákat egyáltalán nem meglepő módon legyőző spanyolok, valamint az utóbbi években a világ kézilabdázásában egyeduralkodó Franciaország ellen" - mondta Mocsai, hozzáfűzve, hogy a spanyolok elleni mérkőzésen nagyon fontos a kapusteljesítmény javulása, hiszen így lehet esélye Magyarországnak a bravúrra.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr353571822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása