HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 907.

2012.01.21. 18:02 Gabbá

Tenisz:

Nem sikerült a bravúr Arn Grétának az ausztrál nyílt teniszbajnokság női egyesének harmadik fordulójában, miután 6:1, 6:1-re kikapott az egyik legynagyobb esélyes Serena Williamstól. A találkozó 59 percig tartott.  Arn Gréta bréklabdával kezdte a meccset 15 ezer néző előtt a Rod Laver Arénában, az Australian Open centerpályáján, de később kiderült, hogy csupán ennyi momentuma volt a meccsen. A 13-szoros Grand Slam-győztes Serena Williams gyorsan fordított, megnyerte az adogatójátékát, majd 5:0-ra elhúzott. Ekkor sikerült hoznia a saját adogatójátékát a világranglista 92. helyén álló magyar játékosnak, de 6:1-re így is elveszítette az első játszmát. A második szett ott folytatódott, ahol az első befejeződött, a női verseny egyik legnagyobb favoritja egyből elvette Arn szervajátékát, 4:0-ra vezetett, amikor a magyar teniszezőnek sikerült egy game-et nyernie. A következő játékban, 1:4-nél Arnnak három bréklabdája is volt a koncentrációjából egy kicsit veszítő Williams ellen, aki azonban ekkor összekapta magát, és 6:1-gyel behúzta a második szettet is. A mérkőzés 59 percig tartott. 

Síelés:

A svájci Didier Cuche két nappal azután, hogy bejelentette, idény végén visszavonul, megnyerte szombaton az alpesi sízők talán leghíresebb, kitzbüheli lesikló viadalát a Világkupa-sorozatban. A 37 éves versenyző ötödik alkalommal nyert a rendkívül technikás lejtőn, amelyen ezúttal csak rövidített pályán versenyezhettek az indulók az erős hóesés és a rossz látási viszonyok miatt. A 2009-ben szuperóriás-műlesiklásban világbajnok Cuche a korábbi négy diadallal mostanáig holtversenyben volt a kitzbüheli viadal legeredményesebbje az osztrák Franz Klammerrel. 

Atlétika:

Az Etióp Atlétikai Szövetség ideiglenesen felfüggesztette a háromszoros olimpiai bajnok Kenenisa Bekele versenyzési jogát, aki így akár a londoni játékokról is hiányozhat. A 29 éves hosszútávfutót azért büntették meg, mert nem jelent meg egy edzőtáborozáson. Hozzá hasonlóan még 34 másik atléta kapott hasonló büntetést. A pályán és mezeifutásban is egyedülálló eredményeket elért Bekele - aki az 5 ezer és 10 ezer méter olimpiai címvédője, és egyben világcsúcstartója - nem veszítette el esélyét a londoni szereplésre, ugyanis a szövetség elnöke jelezte, hogy a felfüggesztés megszűnik, ha a következő táborozáson Bekele megjelenik. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr843630934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása