HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 921.

2012.02.04. 17:29 Gabbá

Atlétika:

Ötvenkét éves korában meghalt Bácskai Márta, az országos csúcsot tartó diszkoszvető. A család szombati tájékoztatása szerint lábműtétre való előkészítés közben hunyt el a veszprémi dobóatléta, akinek halálát vélhetően tüdőembólia okozta. Bácskai Márta 66.48 méterrel 25 éve állította fel máig élő magyar rekordját. 

Tenisz:

A magyar női teniszválogatott 2-0-ra kikapott szombaton a román együttestől a Fed-kupa euro-afrikai zónájának rájátszásában. Jani Réka-Luca és Marosi Katalin is két-két szettben szenvedett vereséget egyesben, ezzel az ellenfél behozhatatlan előnyre tett szert, így a párosmérkőzést nem játszották le. A csoportmérkőzések során a magyarok legyőzték a görögöket és a bosnyákokat és nagyon szoros mérkőzésen kikaptak a svédektől. Ezzel a csoport második helyén végeztek, és nem folytathatták a küzdelmet a feljutásért.

Extrém Sport:

Az időjárási előrejelzéseknek megfelelően a szokásosnál is nagyobb erőpróba, kemény fagy, jeges víz és erős havazás várt szombaton Vácon a Duna átúszására vállalkozó Schirilla Györgyre. Schirilla 15 percet töltött a Dunában jégtáblákat kerülgetve, miközben szakadt a hó, és rendkívül hideg volt. "Sikerült, de meg kell mondjam, nagyon sokat kivett belőlem ez az erőpróba. Ritkán fordul elő, hogy ennyire megvisel az úszás. Nagyon nehéz dolgom volt, mert kegyetlenül hideg volt, s ugyan a jégtáblák között el lehetett úszni, a part közelében így is kicsit összevágott a jég. A kezeimen és lábaimon is teljesen elgémberedtek az ujjaim, de most már 45 perces forró fürdő után teljesen rendben vagyok" - mondta Schirilla, aki jövő héten Szarvason folytatja sorozatát. Schirilla célja továbbra is a hagyományőrzés - édesapja 1957-től 37 éven keresztül rendszeresen átúszta télen a Dunát -, de fontos számára az egészséges életmód népszerűsítése, illetve a közönség szórakoztatása is.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr574066069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása