HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 928.

2012.02.11. 16:48 Gabbá

Kerékpározás - Triatlon:

profi triatlonosként versenyes a jövőben Lance Armstrong, a Tour de France kerékpáros körverseny hétszeres bajnoka. A 41 éves amerikai sportember szeretné kvalifikálni magát az október 13-i, hawaii Ironman-világbajnokságra is. Armstrong vasárnap elindul a panamavárosi versenyen (1,9 km úszás, 90 km kerékpározás, 21,1 km futás), majd ugyanilyen távú viadalon vesz részt szűkebb hazájában, Texasban, később Floridában és Hawaiin is. A tervek szerint az első Ironman-távú versenyen június 24-én, Nizzában indul - ott már 3,8 km úszás, 180 km kerékpározás és 42,195 km futás vár rá. Armstrong egy éve fejezte be kerékpáros pályafutását, az utóbbi időben pedig tereptriatlon-viadalokon indult, nem is rossz eredménnyel, az amerikai nyílt bajnokságon például ötödik lett. Az exkerekes elsősorban azért vesz részt triatlonversenyeken, hogy pénzt gyűjtsön alapítványa, a rákkutatást támogató Livestrong számára. 

Kerékpározás:

A Tour of Qataron való bukása másnapján szédülésre panaszkodott Mark Cavendish. A világbajnok nyaka megsérült, ám úgy tűnik, nincs komolyabb baja. Mark Cavendish a katari verseny hatodik, utolsó szakaszán bukott, miután a kereke összeért az amerikai Tyler Farraréval. Cavendish sisakja szétesett, a nyaka megsérült, de a szédülésen túl más baja nincs. A sprinter két szakaszt is megnyert a versenyen új csapatában, a Team Skyban, melynek nagyon dicsérte a felépítését, mondván, ez segíti majd a fejlődésben. 

Futsal:

A magyar futsalválogatott Szerbia csapatával találkozik a vb-selejtező európai rájátszásában. A szombat délelőtt Zágrábban megtartott sorsolás szerencsésen alakult, mert Frank Tamás csapata elkerülte a világ legjobbjai között számon tartott spanyol, orosz, portugál és olasz válogatottakat. Az oda-visszavágós rendszerű selejtező első mérkőzését március 25. és 28. között Magyarországon, a visszavágót április 8-11. között Szerbiában rendezik. A párharc győztese vesz részt az idei, thaiföldi világbajnokságon. A szerbek a szombaton záruló zágrábi Európa-bajnokságon a csoportkörben 9-8-ra legyőzték Azerbajdzsán legjobbjait és 2-1-re kikaptak a portugáloktól, majd a negyeddöntőben 2-1-es vereséget szenvedtek az orosz válogatottól. A magyarok legutóbb tavaly februárban találkoztak a szerbekkel, akkor a két felkészülési mérkőzés közül az elsőt 3-2-re a vendégek nyerték Szegeden, majd másnap, Szabadkán 4-4-es döntetlen született. "Elkerültük a világ legjobb csapatait, és olyan riválist kaptunk, amely ellen van esélyünk a sikerre, nem leszünk már a mérkőzések előtt kilátástalan helyzetben" - mondta a sorsolás után Frank Tamás szövetségi kapitány. "A szerbek esélyesebbek, de mindent megteszünk, hogy mi kerüljünk ki győztesen a párharcból. Tudjuk, mire kell készülnünk, ismerjük őket. A szerb játékosok fizikálisan nagyon erősek, dinamikusak, emellett van egy-két kiemelkedő képességű játékosuk, akik támadásban képesek megnyerni az egy az egy elleni szituációkat. Nagyon szeretnénk kijutni a világbajnokságra, örülök, hogy a sorsolás után ez a cél továbbra is elérhetőnek tűnik számunkra." 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr594094173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása