HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 935.

2012.02.18. 20:17 Gabbá

Labdarúgás:

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) gyorsított eljárásban tárgyalja a Győri ETO FC fellebbezését, melyet az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) büntetése ellen nyújtott be a klub. Így akár már tavasszal döntés születhet az ügyben. Az OTP Bank Ligában jelenleg második együttest két évre - maximum egy részvételre - kizárta az európai kupasorozatokból, s 50 ezer euróra büntette az UEFA. A csapat vezetősége két hete nyújtotta be fellebbezését. Az egyesület honlapja pénteken arról számolt be, hogy megkapta a CAS gyorsított eljárásról szóló határozatát, miután az UEFA nem emelt ellene kifogást. Azt még nem lehet tudni, hogy pontosan mikor tartja meg a tárgyalást a Sportdöntőbíróság, ugyanakkor a győriek már minden szükséges iratot benyújtottak az ügyhöz, de az UEFA még tehet kiegészítést a perrel kapcsolatban. "Kérni fogjuk a soronkívüliséget, a döntés végrehajtásának felfüggesztését és azt, hogy teljes egészében változtassa meg a pénzbüntetést és a kitiltást a CAS" - nyilatkozta a honlapnak Klement Tibor, az ETO ügyvezető igazgatója. "Meggyőződésem, hogy ezen a fórumon a jog és az igazság fog érvényre jutni, nem pedig egy európai szövetség belső szabályozása. A három kívánságból az első már teljesült, reméljük a hasonló folytatást." A büntetést azért szabta ki tavaly az UEFA, mert a fegyelmi bizottság szerint a magyar együttes tavaly úgy játszott az Európa Liga selejtezőjének 1., 2., 3. és utolsó, 4. fordulójában, hogy nem felelt meg mindenben az UEFA licenckövetelményeinek. A testület úgy vélte, a Győri ETO FC nem tett eleget 2009. december 31-én lejárt tartozási kötelezettségének. A klub álláspontja viszont az, hogy észt játékosa, Jarmo Ahjupera vételárának maradékát, 50 ezer eurót addig nem fizethette ki, amíg a futballista korábbi egyesülete nem állított ki számlát róla. Klement korábban azt mondta, hogy a számla 2010. augusztus 16-án érkezett meg Győrbe, és azután ki is egyenlítették a tartozást. 

Kerékpározás:

A francia Robert Marchand sporttörténelmet írt kerékpárban: elsőként teljesítette az egyórás biciklizést száz éven felüliek közül. A 100. születésnapját három hónapja ünneplő sportember  60 perc alatt 24,251 km-t tett meg. "Mehettem volna gyorsabban is, de nem akartam" - mondta Marchand, akinek az erőpróba előtt kardiológusa adott engedélyt a kísérletre, melyet a nemzetközi szövetség (UCI) által hitelesített aigle-i pályán teljesített. Marchand, aki egy hetet készült a mostani eseményre, azzal indokolta a próbálkozást, hogy szeretett volna valami maradandót alkotni a 100. születésnapján. Korábban a 90. születésnapját azzal ünnepelte, hogy indult a Párizs és Bordeaux közötti amatőr versenyen. A 600 km-t akkor 36 óra alatt tekerte le.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr204131131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása