HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 937.

2012.02.20. 22:09 Gabbá

Öttusa:

Kasza Róbert arany-, Marosi Ádám pedig ezüstérmet nyert az öttusázók budapesti fedettpályás idénynyitó versenyén. A férfiaknál még Demeter Gergely, Demeter Bence és Tibolya Péter is befért az első tíz közé a magyarok közül, míg a nőknél ez csak Kovács Saroltának sikerült, ő hatodikként zárt. A férfi élmezőny sorrendje nagy versenyben alakult ki, a Syma-csarnokban kialakított pályán a lövészetekkel megszakított futás végén pár méteren belül ért célba az első három helyezett. A nemzetközi viadalt - amelyre vélhetően az olimpia közelsége miatt a vártnál többen neveztek - rendhagyó módon bonyolították le. Szombaton a nők és a férfiak vívását és úszását, illetve a nők lovaglását rendezték meg, vasárnap pedig a férfiak lovaglására, valamint a két kombinációs versenyszámra került sor. Az egyes számok a szokásosnál jóval hosszabb ideig tartottak, mert nem volt selejtező, illetve döntő, így mindenki szerephez jutott az éles versenyben. Ez ugyanakkor a résztvevők számára csak vívásban jelentett komolyabb megterhelést, mert a megszokottnál több ellenféllel kellett asszózni. A szervezők a verseny szerdai felvezető sajtótájékoztatóján többek között éppen azt emelték ki, hogy a felkészülés jelenlegi szakaszában nem is baj, sőt hasznos, hogy ennyit vívhatnak az öttusázók. "Bíztam benne, hogy mindenki belead apait-anyait, kialakul egy jó verseny, amelyben le lehet mérni, ki hol tart. Így történt, vagyis elértük a célunkat" - összegzett Pálvölgyi Miklós szövetségi kapitány. A magyar felnőttélmezőnyből hiányzott Tóth Adrienn, aki a verseny előtt elkezdett köhögni, illetve csak három számot vállalt a betegségből éppen csak felgyógyult Gyenesei Leila. 

Jégkorong:

A Sapa Fehérvár AV19 hazai pályán 7-2-re nyert a szlovén Olimpija Ljubljana ellen az osztrák jégkorongliga (EBEL) negyeddöntőjének első mérkőzésén. A párharc az egyik csapat negyedik sikeréig tart, az összes páratlan sorszámú találkozót Székesfehérváron rendezik. 

Tenisz:

A múlt héten Bogotában elődöntős Babos Tímea huszonhat helyet javítva az egyéni legjobbjának számító 107. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet változatlanul a fehérorosz Viktorija Azarenka vezet. A női viadalokat szervező WTA hétfői közlése szerint a legjobb magyarként Arn Gréta a 68. helyen áll. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr984150588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása