HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjativo 940.

2012.02.23. 21:55 Gabbá

Tenisz:

Marosi Katalin párosban bejutott a negyeddöntőbe szerdán a 220 ezer dollár-összdíjazású monterreyi salakpályás női tenisztornán, melyen Arn Gréta és Babos Tímea is a csütörtöki játéknapon lép pályára az egyes nyolcaddöntőjében. Az egyesben az első körben búcsúzott Marosi Katalin a szlovák Janette Husarovával az oldalán nagy csatában, három játszmában győzte le a Mandy Minella, Stefanie Voegele luxemburgi, svájci duót. Marosiék a csütörtöki negyeddöntőben - magyar idő szerint 22 órakor - az első helyen kiemelt olasz Sara Errani, Roberta Vinci kettőssel mérkőznek. Az egyesben hatodik helyen kiemelt Arn közép-európai idő szerint szintén 22 órakor kezd majd a horvát Maria Abramovic ellen, míg Babos péntek hajnalban 4 óra körül játszik a román Sorana Cristeával. 

Kézilabda:

Távozik posztjáról Nemcsik Balázs, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) főtitkára. A szövetség elnökét, Vetési Ivánt váratlanul érte Nemcsik távozása, de döntését tudomásul vette. "Tizennégy hónapot töltöttem az MKSZ-ben, az elmúlt időszak fontos és nehéz volt a szövetség számára" - mondta Nemcsik Balázs, aki február 22-én nyújtotta be lemondását. "Úgy gondoltam, itt az ideje, hogy az új vezetőség azzal folytassa a munkát, akivel elképzeli. Nyugodt lelkiismerettel távozom, mert az elmúlt bő egy év alatt valamennyi fontos feladatunkat sikerült elvégeznünk, jelenleg pedig olyan ügyvezető dolgozik a szövetségnél, akivel a napi munka folytonossága továbbra is biztosított." Vetési Iván, az MKSZ elnöke elmondta: "Kicsit váratlanul ért a főtitkár úr lemondása, amelyet sajnálattal, de tudomásul vettem. Nemcsik Balázs nagyszerű munkát végzett a Magyar Kézilabda Szövetségben, a 2011-es átmeneti évben rendkívül sokat segített a szövetségnek és a magyar kézilabdázásnak a sportág konszolidálása szempontjából." "Mivel a magyar kézilabdázásra a közeljövőben rengeteg fontos feladat vár, gondoljunk csak a női válogatott Európa-bajnoki selejtezőire, illetve a férfiak göteborgi olimpiai kvalifikációs tornájára, ezért erről az ügyről a továbbiakban nem szeretnénk nyilatkozni" - tette hozzá Vetési.  

Extrém Sport:

Útnak indult a Szeremley Huba borász által vezetett magyar vitorlás hajó az Atlanti-óceánon, amelynek legénysége kiemelt figyelmet fordít Rakonczay Gábor kenus keresésére. A magyar sportember a világon elsőként vágott neki decemberben, hogy kenuval, teljesen egyedül átevezzen az Atlanti-óceánon. Február hatodika óta azonban nincs hír róla. Szeremley Huba és legénysége felajánlotta Rakonczay feleségének, hogy az Atlanti-óceán átszelésekor azon az útvonalon fognak hajózni, ahol feltételezett pozíciók alapján esetleg megtalálhatják a kenust. Az Atlantix.eu oldalon olvasható információk szerint kicsi az esély, hogy a vitorlás észre vegye a Vitéz névre keresztelt kenut, de az elképzelhető, hogy a sportember megpillantja a hajó árbocát a láthatáron, és jelzi ottlétét. Az amerikai Iridium műholdas telefonszolgáltató társaság közben megállapította, hogy Rakonczay Gábor az utolsó sikeres bejelentkezésekor, vagyis február 6-án kapcsolta be utoljára a műholdas telefont. A telefon azóta nem adott több jelet, így nem lehet további pozíciót tudni a kenus hollétéről. "Jelenleg egy hajóval történő találkozásban lehet bízni, ami bármikor megtörténhet, hiszen vitorlások ebben az időszakban és útvonalon kelnek át az óceánon, illetve amikor Gábor keresztezi a legközelebbi hajózási útvonalat, biztosan fog látni pár nagyobb hajót, amiknek jelezni tud" - olvasható a feleség bejegyzésében a honlapon. A sportember 2011. december 21-én hagyta el a portugáliai Lagos kikötőjét, és 2012. január 6-án, magyar idő szerint hajnali 1:40-kor érkezett meg a kanári-szigeteki Las Palmasba. Ezt a távolságot a tervezett 20 nap helyett 16 nap alatt sikerült teljesítenie, amivel világrekordot döntött. Néhány napos pihenő után január 25-én indult el újra. Az Atlantix.eu honlapon olvasható részletes beszámoló szerint február 5-én egy hatalmas hullám felborította a Vitézt. Miután Rakonczaynak sikerült visszamásznia a fedélzetre, a kenu nem sokkal később újra felborult, és csaknem 100 liter víz ömlött be a kabinba, amely mindent eláztatott. A honlap szerint "valószínűleg azért sem jelentkezett még Gábor, mert a kabin még mindig nem tudott kellően kiszáradni. Előfordulhat az is, hogy a telefon túl sokáig volt nedves belülről, és a sós, tengeri levegő jobban igénybe vette, ezért már nem fog tudni működni." A túra második szakaszában Rakonczay 5200 kilométert kíván megtenni közel három hónap alatt, tervei szerint április elején érkezik a karib-tengeri Antiguához.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr354188445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása